Lidio Ekibi, 4-6 Haziran tarihleri arasında Amsterdam’da düzenlenecek olan dünyanın en prestijli fintek etkinliklerinden biri olan Money20/20 Europe 2024’e katılacak.

Küresel fintek ekosisteminin devlerini bir araya getiren bu organizasyonda Türkiye’yi temsil edecek olan Lidio, “Ödemeleri özgürleştiriyoruz” mottosuyla Ödeme ve Elektornik Para Kuruluşları Birliği (TÖDEB) bünyesinde 7D80 numaralı stantta yer alacak.

Bu yıl da Money20/20’de ülkemizi temsil edecek olan Lidio, fintek ekosistemindeki yenilikleri tartışmak, inovatif fintek çözümlerini tanıtmak ve yeni iş birlikleri geliştirmek amacıyla global pazarlarda sektörün önde gelen isimleri ve potansiyel iş ortaklarıyla buluşacak. Önceki yıllarda Worldline ile gerçekleştirdiği iş birliğine ev sahipliği yapan Money20/20, Lidio için stratejik açıdan da büyük önem taşıyor.

Küresel bankalardan sektörleri dönüştüren şirketlere, teknoloji devlerinden finansal teknoloji girişimlerine kadar birçok sektör paydaşını ve binlerce katılımcıyı bir araya getirmeye hazırlanan etkinlik, 7500’ün üzerinde katılımcıyı, 2.300’ün üzerinde firmayı ve yüzlerce konuşmacıyı ağırlamaya hazırlanıyor.

 

Lidio, Money20/20 fuarına ekip olarak katılıyor!

Türkiye’nin en büyük ve en kapsayıcı ödeme platformu olarak konumlanan Lidio, Money20/20 fuarına ekip olarak katılıyor. Lidio Ekibi, Money20/20 fuarına katılımlarına ilişkin şu değerlendirmeleri yaptı:

Emre Güzer, CEO: “Lidio olarak, Avrupa pazarına güçlü bir giriş yaptık ve sunduğumuz geniş ödeme yöntemleri ve avantajlarla fark yarattık. Money 20/20’de, yeni iş birlikleri kurmak ve sektördeki yenilikleri paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. Dijital ödeme çözümlerimizle işletmelere sağladığımız değeri anlatmak için orada olacağız.”

 

Lidio, Money 20/20 Europe’da Türkiye’yi Temsil Edecek

Lidio’nun Money20/20 Europe 2024’te yer alması, Türkiye’nin fintek alanındaki gelişmelerini dünya sahnesine taşıması açısından büyük bir adım. Bu etkinlikte sergilenecek yenilikler ve kurulacak iş birlikleri, ülkemizin fintek ekosisteminin global çapta tanınmasına katkı sağlayacak. Lidio’nun “Ödemeleri birlikte özgürleştirelim” çağrısı, sektörün geleceğine yönelik aydınlık bir vizyon sunuyor. Money20/20 etkinlikleri, sadece fintekler için değil, aynı zamanda ülkeler için de büyük fırsatlar barındırıyor. Lidio, “Ödemeleri birlikte özgürleştirelim” çağrısıyla TODEB bünyesinde 7D80 numaralı stantta ziyaretçilerini bekliyor.

 

 

Lidio hakkında
Lidio, aylık 16 milyondan fazla işlem, platformundaki 54 milyon tokenize edilmiş kart ve Lidio’nun tüketici katmanı olan Lidio Pass’i kullanan 3 milyon tüketici ile hem üye işyerleri hem de tüketiciler için sorunsuz bir alışveriş deneyimi sağlayan Türkiye’nin lider ödeme hizmeti sağlayıcısıdır. Lidio, “Ödemeleri Özgürleştirme” vizyonuyla finansal teknolojileri her ölçekten işletme ve kullanıcı için erişilebilir kılmayı hedefliyor.