Türkiye’nin ilk Proptech Hackathon’u “Apsiyon Hacathon”; yazılıma gönül vermiş, teknolojiye ve yazılıma meraklı gençlerin projelerini dinliyor.


Apartman, site ve tesis yönetim yazılımı Apsiyon, Coderspace’le birlikte düzenlediği Hackathon’da, Tesis Yönetim Sektörü’ne yeni bakış açıları kazandıracak gençlerle buluşuyor.

Gençlere, kendilerini ve projelerini anlatma imkânı sunarak onlara iş fırsatı tanıyor.
11-28 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Apsiyon Hackathon’una başvurular başladı. Başvuru için son tarih 7 Temmuz 2024. Başvurular tamamlandıktan sonra, 11 Temmuz’dan 28 Temmuz’a kadar online Hackathon gerçekleştirilecek. Bu süre zarfında gençler,
alanında uzman mentörlerin destekleriyle fikir ve projelerini geliştirme fırsatı bulacaklar.Katılımı tamamen ücretsiz olan bu yarışmaya dahil olmak için girişimci bir ruha sahip üniversite öğrencisi veya yeni mezun olmak yeterli. En az 2 kişiden, en fazla 4 kişiden oluşan ekiplerden ilk 3’e girenler ödül de kazanacak. 1. 50.000 TL, 2. 30.000 TL ve 3. olan ekip 20.000 TL ile ödüllendirilecek. Kazananlar aynı zamanda Türkiye’nin Tesis Yönetimi Sektörü’ndeki ilk yazılım şirketi olan Apsiyon’da çalışma fırsatı bulabilecek.Yarışmanın jürisi; Apsiyon Kurucu Ortağı ve CEO Kudret TÜRK, Apsiyon Kurucu Ortağı ve CPO Erkan DOĞAN, Apsiyon Kurucu Ortağı ve CTO Meriç AKDAMAR, Entepreneur, Advisor, NED, Purporse Officer Mete VARAS ve Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı, Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Harun TANRIVERMİŞ’ten oluşuyor.
28 Temmuz’da son bulacak online Hackathon’un ardından final sunumları ise 2 Ağustos Cuma günü Apsiyon’un İstanbul’daki AR-GE Ofisi’nde yapılacak.

Konuyla ilgili konuşan Apsiyon Kurucu Ortağı ve CEO Kudret TÜRK; “Ülkemizi ve işimizi çok seviyoruz. Attığımız her adımda kullanıcılarımıza ve ülkemize fayda sağlamayı gözetiyoruz. Bu organizasyona dahil olmamızın nedenlerinden biri de bu. Tesis Yönetim Sektörü’nü daha iyiye taşımak için gençlerimizle Apsiyon Hackathon’da buluşuyoruz. Bu organizasyonda gençlerimizle tanışmak, onların projelerini dinlemek ve fikirlerini tartışmak istiyoruz. Önceki yıllarda Apsiyon Ailesi’ne pırıl pırıl gençler kattık. Bu yıl da uzun süre birlikte başarıdan başarıya koşacağımız
gençlerle buluşacağımıza hiç şüphem yok.” dedi.

Türkiye’nin ilk Proptech Hackathon’u “Apsiyon Hackathon”a başvurular için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz;
https://coderspace.io/etkinlikler/apsiyon-proptech-hackathon/