Edenred Türkiye’de Satış ve Üye İlişkileri, Ödeme Sistemleri Direktörü olarak görev yapan Görkem Oran, Edenred Romanya’ya Genel Müdür olarak atandı. Bu atamayla Türkiye’den küresel ağa son 5 yılda yedinci transfer gerçekleşmiş oldu.

Yemek kartı uygulamasının kurucusu ve öncüsü olan Edenred, 46 ülkede yaklaşık 1 milyon kurumsal müşterisinin 60 milyondan fazla kullanıcısını, üyesi olan 2 milyon işletme ile buluşturan, öğle yemeği ve kurumsal hediye kartından akaryakıt çözümlerine kadar, yan haklarla ilgili birçok alanda işverenin hayatını kolaylaştıran lider bir dijital platform. Edenred Türkiye ise 32 yıl önce öncülük ettiği ülkemizdeki yemek kartı sektöründe lider konumda.

Başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren, çalışanlarına kariyerlerinde hem yurt dışında hem de Türkiye’de sorumluluk alabilecekleri fırsatlar sunan Edenred Türkiye, bu kez de Romanya’ya genel müdür transfer etti. Son 5 yılda yedinci kez global transferi yapılan isim Edenred Türkiye’nin Satış ve Üye İlişkileri, Ödeme Sistemleri Direktörü Görkem Oran oldu. Edenred Romanya & Benefit Systems Genel Müdürü olarak atanan Oran, Türkiye’de edindiği bilgi ve deneyimini Romanya’da kullanacak. Oran, Edenred Çalışan Bağlılığı ve Yan Haklar EMEHA Direktörü Dana Sintejudean’a bağlı olarak görevini sürdürecek.

 

Görkem Oran kimdir?

Koç Üniversitesi Ekonomi bölümünde mezun olan Görkem Oran, Boğaziçi Üniversitesi’nde Yöneticilik üzerine MBA eğitimini tamamladı. 2007 yılında Satış Uzmanı olarak HP markasında profesyonel çalışma hayatına başlayan Oran, aynı kurumda son olarak Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ünvanını aldı. 2019’da Satış Direktörü olarak Edenred Türkiye’ye katılan Görkem Oran, Şubat 2022’de bu görevinin yanı sıra Satış ve Üye İlişkileri, Ödeme Sistemleri Direktörü sorumluluğunu da üstlendi. Oran, 1 Mart 2024 itibarıyla Edenred Romanya Genel Müdürü görevine atandı.