Cazla Bağlan: Bozcaada Caz Festivali, Paribu ana sponsorluğunda 6-7-8 Eylül’de.

Paribu, bu yıl da Bozcaada Caz Festivali’nin ana sponsorluğunu üstleniyor. “Cazla Bağlan” mesajıyla, 6-7-8 Eylül 2024’te gerçekleşecek festivale tüm müzikseverleri davet ediyor. 

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu Paribu, kültür sanat alanında önemli iş birlikleriyle yer almaya devam ediyor. 2021 yılından beri destek verdiği Bozcaada Caz Festivali’nin bu sene de ana sponsorluğunu üstleniyor.

 

Festivalin teması: Miselyum

Festivalin bu seneki teması, doğadaki ekosistemler için besinleri ve bilgileri taşıyan, böylece sürekli bir etkileşim sağlayan büyüleyici ağ sisteminden ilham alınarak “miselyum” olarak belirlendi. Festival, katılımcılarını bu yaklaşım çerçevesinde, birlikte büyümenin, dönüşmenin ve yaratmanın gücünü keşfetmeye davet ediyor.

 

Rüzgara, güneşe, dansa, denize “cazla bağlan”

Paribu, festivalin temasından da aldığı ilhamla bu sene müzikseverlere “Cazla Bağlan” çağrısında bulunuyor. Hazırladığı reklam filminde Paribu, adaya özgü festival deneyimini vurgulayarak “Rüzgara, güneşe, dansa, denize cazla bağlan.” diyor. Adanın cazla şekillenen atmosferi, filmde her festivalin olmazsa olmazı bilekliklerle hayat buluyor.

 

Türkiye ve dünyadan müzisyenler seyirciyle buluşacak

Bu sene de merakla beklenen Bozcaada Caz Festivali programında Türkiye ve dünyadan sevilen müzisyenler var. Kraak & Smaak, Alfa Mist, Anika Nilles, Girls in Airports ve daha pek çok ismin yer aldığı programın tamamına festivalin web sitesi bozcaadacazfestivali.com’dan ulaşabilirsiniz.

Bozcaada Caz Festivali biletleri şimdi Biletix’te satışta. Festivalle ilgili gelişmeler ise Paribu ve Bozcaada Caz Festivali sosyal medya hesaplarında.

 

https://www.youtube.com/watch?v=PMqNSVcYtQw