Papara CEO’su Emre Kenci, Money 20/20 Europe özelinde yaptığı açıklamalar Fintechtime Temmuz sayısında yer aldı. 

“Money 20/20 Europe’ta bu yıl “5 Star Sponsor” olarak yer aldık. Ziyaretçilerimiz Papara kartlardan online ve yüzyüze ödeme alma çözümlerine, yatırım ve sigorta ürünlerinden chat özelliğine kadar uzanan çok sayıda ürün ve hizmeti deneyimleme fırsatı buldu.”

Avrupa’nın finans ve teknoloji odaklı en önemli ekosistem buluşması olarak kabul edilen Money 20/20 Europe’ta bu yıl “5 Star Sponsor” olarak yer aldık. Stant alanımızda 2 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırladık, 450’den fazla kişiyi Papara ürünleri ve deneyimiyle tanıştırdık ve 37 ticari iş birliği görüşmesi yaptık.

Ziyaretçilerimiz Papara kartlardan online ve yüz yüze ödeme alma çözümlerine, yatırım ve sigorta ürünlerinden chat özelliğine kadar uzanan çok sayıda ürün ve hizmeti deneyimleme fırsatı buldu. Dahası Papara kullanıcılarının ön ödemeli kartlarını tasarlamalarını sağlayan teknolojiyi de standımıza taşıdık. Standımızı ziyaret eden yüzlerce katılımcı, NFC özellikli dijital kartvizitlerini tasarlayarak anında teslim aldı ve kartvizitlerini etkinlik boyunca kullandı.

Etkinliğin birinci gününde Mastercard, Bunq, Remote gibi alanında öncü seçili sekiz şirket önemli iş birlikleri ve yeni ürün açıklamalarında bulundu. Papara olarak biz de “Breaking News” duyurusu yapan seçili şirketler arasında yer aldık. Money 20/20 tarafından düzenlenen bu özel basın toplantısında, küresel B2B finansal teknoloji platformu DriveWealth ile iş birliğimizi ve Amerikan borsalarında parçalı hisse alım-satımını mümkün kılan yeni yatırım ürünümüzü açıkladık.

Bu iş birliği kapsamında hayata geçireceğimiz yeni yatırım ürünümüz ile 20 milyon Papara kullanıcısı Nasdaq ve NYSE’de işlem gören hisse senetlerine 1 dolardan başlayarak yatırım yapabilecek. Yeni hisse senedi yatırım ürünümüz; gerçek zamanlı piyasa verileri ile parçalı hisselere minimum 1 dolardan ve sabit işlem ücretleriyle yatırım yapma olanağı sunacak. Ekim 2024’te lansmanını gerçekleştireceğimiz ürünümüz için şimdiden 600 binden fazla kullanıcı bekleme listesine kaydoldu.

2023 yılında İspanyol Rebellion’ı satın almamızın ardından global büyüme planlarımız kapsamında Avrupa’dan sonra Güney Asya’yı da teknolojimizi ve bilgi birikimimizi götürdüğümüz coğrafyalar arasına ekledik. 2019 yılında kurulan ve rekor sürede 1 milyon kullanıcıya ve yıllık 1,5 milyar dolar ödeme hacmine ulaşan Pakistan merkezli elektronik para kuruluşu SadaPay’in yüzde yüzünü satın alarak; güçlü teknolojimizi, bilgi birikimimizi ve kullanıcı odaklı kültürümüzü 1 milyar nüfuslu bir coğrafyaya taşıyoruz.

Türkiye’den doğan ve büyüyen Papara’nın dünyanın tanıdığı bir şirket olma yolunda emin adımlarla ilerlemesi ve finans ve teknoloji alanında küresel liderlerin buluştuğu bu önemli etkinlikte bu yıl da yer alarak binlerce kişiye Papara deneyimini yaşattığımız için mutluyuz. Finansal Super App olma hedefiyle büyümeye devam ediyoruz.