Macellan SuperApp, Yeni Reklam Kampanyası: “Baş Döndüren Kampanyalar”ı duyurdu.

Macellan SuperApp, yeni reklam kampanyası “Baş Döndüren Kampanyalar” ile Birbirinden Özel Fırsatlar Sunuyor!

Türkiye’nin öncü mobil uygulamalarından biri olan Macellan SuperApp, “Baş Döndüren Kampanyalar” adını taşıyan yeni reklam kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Bu kapsamda; megalightlar, metro hatları, pole bannerlar ve stratejik noktalardaki büyük LED ekranlarda Macellan SuperApp bünyesindeki markaların reklamları yer alıyor. Üstelik kampanyanın yüzleri, Macellan’ın kendi çalışanlarından oluşuyor.

 

“Macellan SuperApp’in marka bilinirliğini daha da yükseltmeyi planlıyoruz!”

Macellan SuperApp’in bu etkileyici ve yenilikçi reklam atağı, marka bilinirliğini artırmayı ve yeni müşteriler kazanmayı hedefliyor. Kampanya hakkında konuşan Macellan SuperApp CEO’su Zeynel Enes Mirza, şu ifadeleri kullandı:

“Reklamlarımızı dijital platformlarda da destekleyerek kullanıcı sayımızı artırmayı ve Macellan SuperApp’in marka bilinirliğini daha da yükseltmeyi planlıyoruz. Baş döndüren kampanyalar gerçekten baş döndürüyor! 🎉 Birçok marka, ₺1000, ₺2000 gibi büyük puan hediyeleriyle bu kampanyalara dahil oldu. Bu sayede kullanıcılarımızın ilgisini çekmeyi başardık. Yakın zamanda yeni marka iş birlikleriyle bu kampanyaların sayısının artacağına inanıyorum. 🚀 Macellan SuperApp olarak, kullanıcılarımıza en iyi deneyimi sunmak için çalışmaya devam edeceğiz.”

Macellan SuperApp, kullanıcılarına sunduğu avantajlı kampanyalar ve yenilikçi hizmetleriyle sektörde öncü olma yolunda kararlılıkla ilerliyor. Bu yeni reklam hamlesi, Macellan’ın sektördeki güçlü konumunu pekiştirmeye ve kullanıcılarına daha fazla avantaj sunmaya yönelik büyük bir adım olarak görülüyor.