Param Kurucusu & CEO’su Emin Can Yılmaz, Money 20/20 Europe özelinde yaptığı açıklamalar Fintechtime Temmuz sayısında yer aldı. 

“Bizim için oldukça verimli ve yoğun geçen 3 gün boyunca potansiyel iş birliği fırsatlarına odaklandık. Finansal teknoloji alanındaki yenilikçi çözümlerimizi ve başarılarımızı sergiledik. Özellikle loyalty, issuing, processing, acquiring ve lending alanlarındaki deneyimlerimiz büyük ilgi gördü.”

“Avrupa’nın en büyük ve en prestijli fuarı Money 20/20 Europe 2024’e tüm markalarımızla birlikte güçlü bir şekilde katılım gösterdik. İlk kez stant sahibi olarak katıldığımız bu prestijli etkinlik, yurt dışı pazarlarda büyüme hedeflerimiz için attığımız önemli adımlardan biri oldu. Ekosistemimizin global oyuncularıyla bir araya gelerek sektör trendleri hakkında konuşup, gelecek projeksiyonlarımızı paylaşma imkânı bulduğumuz Money 20/20 Europe 2024’te ülkemizi başarıyla temsil etmenin gururunu hep birlikte yaşadık. Bizim için oldukça verimli ve yoğun geçen 3 gün boyunca potansiyel iş birliği fırsatlarına odaklandık. Finansal teknoloji alanındaki yenilikçi çözümlerimizi ve başarılarımızı sergiledik. Özellikle loyalty, issuing, processing, acquiring ve lending alanlarındaki deneyimlerimiz büyük ilgi gördü. Etkinliğin ikinci gününde Türkiye’nin Lahey Büyükelçisi Sayın Selçuk Ünal, T.C. Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan, TÖDEB Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Bilgetekin ve TÖDEB Genel Sekreteri Sühendan Enisel’in standımıza yaptıkları ziyaretler bizleri onurlandırdı. Money 20/20 Europe’ta edindiğimiz deneyimler ve kurduğumuz bağlantılar, global bir oyuncu olma vizyonumuzu pekiştirdi.

Agresif büyüme stratejimiz ve bütünleşik finans sağlayıcısı vizyonumuz ışığında Avrupa’da ve ilerleyen süreçte dünyanın birçok noktasında etkin olacağız. Nitekim yurt dışı pazarlarda varlığımızı güçlendirmek doğrultusunda, Çekya merkezli, 1 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı olan 8 Avrupa ülkesinde faaliyet gösteren, Avrupa’nın lider ‘Şimdi Al Sonra Öde’ platformu Twisto’yu satın aldık. Yurt dışı operasyonlarımızı yönetmek için Hollanda’da Param International’ı kurduk. Ülkemizin fintek alanındaki öncü kuruluşu olarak sınırlarımızı aşmaya ve başarılarımızı uluslararası arenada sürdürmeye devam edeceğiz. Önümüzde B serisi yatırım turumuz var. Bunun için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Bu yılın sonuna kadar
1 milyar USD’nin üzerinde bir değerlemeyle yatırım alarak unicorn değerlemenin karşılığını dolduracağız. Bütünleşik finans sağlayıcısı Param’ın global bir oyuncu olma vizyonu yolunda tutkuyla çalışan tüm Param ailesine teşekkür ediyorum.”