POS AŞ, küçük ve orta ölçekli işletmelerin global perakendecilerin sahip olduğu teknolojik imkanlara erişimini kolaylaştıran yeni bir çözüm ürettiğini duyurdu.

Kapsamlı özelliklere sahip olan, uygun ödeme ve abonelik seçenekleri bulunan bulutta Android tabanlı yerel POS çözümü; Toshiba ödeme kaydedici cihazı ve POS AŞ e-belge çözümleriyle entegrasyonu sayesinde fiş, fatura, gider pusulası gibi belgelerin yanı sıra e-Arşiv, e-Fatura, e-İrsaliye gibi elektronik belgelerin de kolayca düzenlenebilmesine olanak tanıyor.

30 yılı aşkın süredir perakende sektörüne donanım, yazılım ve katma değerli hizmetleriyle çözümler üreten POS AŞ, küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin küresel perakende kuruluşlarıyla aynı imkanlara sahip olmasını kolaylaştıran bulutta Android tabanlı POS çözümünü duyurdu.

İşletmelerin bir satış noktasında ihtiyaç duyduğu tüm özellikleri ve daha fazlasını içeren bu yeni çözüm, üstün teknolojisi ve verimliliği en üst düzeye çıkaran özellikleriyle piyasadaki diğer çözümlerden farklılaşıyor. Toshiba ödeme kaydedici cihazı ve POS AŞ e-belge çözümleriyle entegrasyona da sahip olan çözüm, fiş, fatura ve gider pusulası gibi belgelerin yanı sıra e-Arşiv, e-Fatura ve e-İrsaliye gibi elektronik belgelerin de kolayca düzenlenebilmesine olanak tanıyor. Zorlu perakende satış ortamları göz önünde bulundurularak tasarlanan ürün, güvenli, kesintisiz, hızlı ve yüksek kalitede belgelendirme imkanları sağlıyor.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan POS AŞ Genel Müdürü Gülümhan Akalın şunları söyledi: “POS AŞ olarak 30 yılı aşkın zamandır perakende sektörünün ihtiyacı olan en inovatif çözümleri piyasaya sunmaya öncelik veriyoruz. Süreç içerisinde, projelerimizin başarısıyla gurur duyduğumuz anlar ve iş ortaklarımızla kurduğumuz güçlü bağlar bizim için çok kıymetli deneyimler oldu. Bulut tabanlı Andorid POS ürünümüzle de özellikle KOBİ’lere küresel rekabette katkı sağlayarak sektörün gelişmesine katkıda bulunacak olmaktan dolayı heyecanlı ve mutluyuz. 2024 yılının kalanı ve 2025 için hedefimiz öncelikle ülkemizde, ardından da bölgesel çapta bu ürünü küçük ve orta ölçekli perakendecilerle tanıştırarak onların teknolojik ihtiyaçlarına destek olmak.”

Minimum yatırım maliyetiyle kolayca devreye alınıyor
Bulut ortamında çalışması sayesinde merkezi donanım yatırımı gerektirmeyen çözüm, işletmelerin minimum maliyetle kampanya, sadakat kartı, hediye kartı ve otomatik iade gibi katma değerli hizmetleri müşterilerine kolayca sunabilmesine olanak tanıyor. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren küçük ve orta ölçekli işletmeler için özel olarak tasarlanan yeni ürüne işletmeler aylık veya yıllık gibi farklı ödeme şekilleri arasından kendisine en uygun opsiyonla sahip olabiliyor.

Güvenlik, hız ve kullanım kolaylığıyla dikkat çekiyor
Nakit, kredi kartı, hediye kartı temel ödemelerinin yanında QR, mobil ve temassız ödeme gibi yeni nesil ödeme seçeneklerini destekleyen bulut tabanlı Android POS çözümü, Toshiba yeni nesil ödeme kaydedici cihaz ve e-arşiv işlevlerine sahip. Ayrıca hızlı ve kolay kullanım özellikleriyle işletmelerin satış işlemlerini hızla tamamlamalarına olanak tanıyor. Dokunmatik ekranı sayesinde çalışanların satış uygulamasına adaptasyonunu hızlandırıyor.

Offline ya da online çalışabiliyor
Offline ya da online çalışma seçeneğine sahip olan çözüm, süreçlerin daha etkin bir şekilde yönetilmesini sağlayarak işletmelerin üzerindeki iş yüklerini büyük oranda hafifletiyor. Detaylı entegrasyon katmanı sayesinde hemen hemen tüm ticari paket programlarına kolayca entegre olarak çalışabiliyor. Sağladığı ürün, kampanya ve detaylı satış verileri sayesinde firmaların arka ofis ve ERP uygulamalarından stok takibi, ödeme takibi ve benzeri işlevleri ister online ister offline kullanabilmesine olanak tanıyor.

Bulut avantajları POS AŞ güvencesiyle sunuluyor
Kapsamlı özellikleri, uygun ödeme ve abonelik seçenekleri ve yeni teknolojileri perakendecilerle buluşturan çözüm, küçük ve orta ölçekli işletmeleri global perakendecilerin sahip olduğu özelliklere erişimini kolaylaştırıyor. POS AŞ’nin Türkiye geneline yaygın servis ağı ve 365 gün yardım masası hizmetleriyle desteklenen çözüm, işletmelerin işlerini kesintisiz bir şekilde yürütmelerine yardımcı oluyor.