Galatasaray Futbol Takımı forma şort sponsoru AHL Pay oldu.

Ülkemizin önde gelen elektronik para kuruluşlarından AHL Pay ile Türk sporunun en seçkin ve köklü kulübü Galatasaray, sponsorluk anlaşmasına imza attı. Anlaşma kapsamında AHL Pay logosu, sarı-kırmızılıların futbol A takımı şortlarında yer alacak.

Erkek Futbol A Takım forma şort sponsorluğunu içeren anlaşmanın imza töreninde AHL Pay Genel Müdürü Enver Çetin, Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ateş Ahlatcı, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek konuşma yaptı.

AHL Pay Genel Müdürü Enver Çetin imza töreninde şu değerlendirmede bulundu: “Bugün imza töreni gerçekleşen sponsorluk anlaşmamızdan dolayı; AHL Pay Genel Müdürü olarak yaşadığım mutluluk ile birlikte, şahsen bir Galatasaray taraftarı olarak da çok mutluyum ve çok gururluyum. Ülkemizde ve dünyada dijital finans ve finansal teknoloji odaklı Elektronik Para ve Ödeme Kuruluşlarının tüm finans sektöründeki etkinliği hızlı bir şekilde artmaktadır.

AHL Pay olarak Merkez Bankası tarafından en geniş kapsamlı Elektronik Para Kuruluşu lisansına sahip, teknoloji ve inovasyon odaklı bir finans kuruluşuyuz. ‘Yeni Finansal Özgürlük’ mottosu ile sürdürdüğümüz faaliyetlerimiz kapsamında; AHL Pay Türkiye’de hiçbir finansal kuruluşun bugüne kadar sunmadığı yenilikçi ürünler sunmaktadır. Galatasaray ile sponsorluk anlaşmamız sonucunda, AHL Pay’in yenilikçi ürünlerinin avantajlarından daha fazla bireysel kullanıcıların faydalanması beklenmektedir. Bu anlaşma sonrasında AHL Pay’deki fırsatlardan daha geniş bir kitle haberdar olacaktır.
Galatasaray taraftarlarına özel hediye kampanyalarımız olacaktır. Hediye kampanyalarımız haricinde, tüm Galatasaray taraftarları için ilk kez uygulanacak sürpriz bir finansal ürün ile ilgili çalışmalarımız da devam etmektedir.  
Futbol takımı şort sponsorluğumuz, Galatasaray ile iş birliği çalışmalarımızın bir başlangıcıdır, zamanla daha fazla iş birliği gündemlerimizin olabileceği inanıyorum.

Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ateş Ahlatcı bu anlaşmadan dolayı memnuniyetlerini belirterek, AHL Pay, yarım asıra yakın süredir faaliyetlerini sürdüren Ahlatcı Holding’in en genç şirketlerinden birisidir. Finans sektöründe banka ve aracı kurum yatırımlarımız gibi Elektronik Para kuruluşu olan AHL Pay ile ilgili yatırımımız da Ahlatcı Holding için son derece önem teşkil etmektedir. Finans sektörünün dijital platformlarda daha fazla yer aldığı günümüz dünyasında, güçlü bir altyapı ve yenilikçi stratejiler ile faaliyetlerini sürdüren AHL Pay’in Galatasaray ile iş birliğinden mutluluk duymaktayız.” dedi.

Galatasaray Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan “Bugün; burada güzel ülkemizin gelişimine büyük katkı veren firmalardan Ahlatcı Holding iştiraki AHL Pay ile birlikteyiz. 43 farklı şirketle sadece doğduğu şehre değil, Türkiye ekonomisinin büyümesine katma değer sağlamış Ahlatcı Holding’in firması AHL Pay ile Erkek Futbol takımımızın sponsorluk anlaşmasını yapmaktan ötürü büyük memnuniyet duyuyoruz.

Türkiye’nin, Atatürk’ten sonra global anlamda en büyük markası olan Galatasaray’la çıktıkları bu yolun uzun süre devam edeceğine ve Galatasaray’ımıza yeni başarılar getireceğine inancımız tam.” sözleriyle imza töreninde değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek imza töreninde Bugün, Galatasaray Spor Kulübü olarak AHL Pay ile erkek futbol takımımız için yaptığımız forma şort sponsorluk anlaşmasının imza töreni için bir aradayız.

Ben bu anlaşma için AHL Pay’e, Sayın Enver Çetin’e ve Sayın Ateş Ahlatcı’ya teşekkürlerimi sunuyorum.AHL Pay bundan sonra formalarımızın şortlarında yer alacak.Kendilerielektronik para sisteminin önemli kuruluşlarından bir tanesi.

Hepimizin gördüğü üzere, elektronik paranın kullanım alanı ve hacmi ülkemizde büyümeye devam ediyor.Bu açıdan yaptığımız iş birliğinin büyüyerek devam edeceğine inanıyorum.

Onların verdiği katkıyla Galatasarayımız daha büyük başarılara ulaşacak, buna inanıyorum.

Bugün yaptığımız anlaşmanın Galatasaray’ımıza, AHL Pay’eve Türk sporuna hayırlı olmasını temenni ediyorum.dedi.

Yoğun ilginin olduğu imza töreni, karşılıklı hediye takdimi ile sona erdi.