Rasyonet, ekibini güçlendirmeye devam ediyor. Şirketin Chief Operating Officer pozisyonuna Serkan Türkel atandı.

Finansal teknolojiler alanında yıllardır önemli başarılara imza atan Rasyonet, ekibini güçlendirmeye devam ediyor.

Şirketin kuruluş yıllarında yazılım uzmanı olarak görev yapan Serkan Türkel, yıllar sonra Rasyonet’e Chief Operating Officer (COO) pozisyonunda geri döndü.

Serkan Türkel, Rasyonet’in operasyonel stratejilerini uzun vadeli vizyon ve hedeflerle uyumlu hale getirmek için liderlik edecek ve sektördeki tecrübesi ile şirketin operasyonel başarısını bir üst seviyeye taşıyacak.

 

Serkan Türkel Kimdir?

Serkan Türkel, kariyerine 2000 yılında Kentbank Bilgi İşlem Merkezi’nde yazılım uzmanı olarak başladı. Rasyonet ve ATP Tradesoft’ta yazılım uzmanı ve ekip yöneticisi olarak çalıştıktan sonra, 2009 yılında İş Bankası iştiraki Softtech A.Ş.’de Proje Yöneticisi olarak görev aldı. Softtech’te, İş Bankası’nın Kartlı Ödeme Sistemleri, Sermaye Piyasaları, Hazine birimleri ve İnternet Bankacılığı projelerini yönetti. Ayrıca, agile dönüşüm ve yazılım geliştirme süreçlerinin yenilenmesi projelerinde yer aldı.

2017 yılında kariyerine yurt dışında devam ederek, eZlo firmasında ürün yöneticisi olarak çalışmak üzere Ukrayna’ya taşındı ve kısa süre sonra operasyonlardan sorumlu direktör olarak terfi etti. Daha sonra, Epam Systems’in Ukrayna ofisinde, Adidas, British Telekom, Delhaize Group, Pearson ve Agricover gibi uluslararası müşterilerin projelerini yönetti. Serkan Türkel, bundan sonra Rasyonet’in vizyonu doğrultusunda, şirket içi verimliliği artırmak, ürün teslimatlarını başarıyla yönetmek ve operasyonel mükemmeliyete ulaşmak için çalışmalarına devam edecek.