TOM Bank, Ödeme Sistemlerinde PayCore Sistem İşletimi (Processing) Çözümlerini Tercih Etti.

Ödeme sistemlerinin lider teknoloji şirketi PayCore, Türkiye’nin en büyük dijital bankası TOM Bank’a sistem işletimi hizmeti sunacak. PayCore, TOM Bank’ın kartlı ödeme sistemlerini uçtan uca yönetecek bir altyapı, işletim ve operasyon hizmeti sağlayacak.

 

Ödeme sistemlerinin lider teknoloji şirketi ve pek çok kurumun çözüm ortağı olarak 30’dan fazla ülkeye teknoloji ihraç eden PayCore, herkes için dijital bankacılık çözümleri sunan Türkiye’nin en büyük dijital bankası TOM Bank ile bir iş birliği gerçekleştirdi. Bu kapsamda PayCore, TOM Bank’ın müşterilerine sunacağı kartlı ödeme sistemi hizmetlerini, kendi veri merkezinde kurulu Ocean Processing Platformu üzerinden; altyapı, işletim ve operasyon hizmeti olarak sağlayacak.

PayCore’un TOM Bank’a sağladığı altyapı; debit, prepaid ve kredi kartlarının tüm süreçlerini uçtan uca kapsayacak.

 

PayCore Genel Müdürü Mustafa Bezeklioğlu, gerçekleştirdikleri iş birliğiyle ilgili, “PayCore olarak, ödeme sistemleri alanında sunduğumuz kapsamlı teknoloji çözümleriyle sektörün büyümesine katkı sağlıyoruz. Ülkemizin en büyük bankalarının yanı sıra e-para ve ödeme kuruluşlarına, ürün, altyapı ve operasyon hizmetlerini içeren uçtan uca çözümler sunuyoruz. Ocean ürünümüz ile yılda 5 milyardan fazla ödeme işlemini başarıyla gerçekleştiriyoruz. Ödeme sistemleri alanındaki 300’den fazla uzman çalışanımızın deneyimi ve teknolojik altyapımızı, Türkiye’nin en büyük dijital bankası TOM Bank ile paylaşmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz” şeklinde konuştu.

 

TOM Bank Genel Müdürü Onur Özkan ise konuyla ilgili şunları kaydetti:
“Türkiye’nin en büyük dijital bankası olarak, müşterilerimize teknolojik altyapı sistemini sunmak bizim için çok önemliydi. Avrupa’daki en büyük 5 fintekten biri olma hedefimizi de göz önünde bulundurunca, ödeme sistemlerimizin uçtan uca yönetilmesi kaçınılmazdı. PayCore ile yaptığımız bu iş birliği bize doğru noktada olduğumuzu söylüyor. Vizyoner, dinamik bir ekip ve güçlü altyapımızla, müşterilerimizin finansal ürünlere erişimini kolaylaştırmak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz.”