Ödeme sistemlerinin lider teknoloji şirketi PayCore, Türkiye’nin önde gelen yatırım bankalarından NurolBank ile Ödeme Sistemleri alanında iş birliğine imza attı.

NurolBank, PayCore’dan aldığı processing hizmetiyle ödeme sektöründe yer alacak.

30’dan fazla ülkeye teknoloji ihraç ederek pek çok kurumun çözüm ortağı olan ödeme sistemlerinin lider teknoloji şirketi PayCore, Türkiye’nin önde gelen yatırım bankalarından NurolBank ile iş birliği yapıyor. NurolBank; banka ve kredi kartlarının, üye iş yeri POS ve sanal POS ürünlerinin tüm yaşam döngüsünün yönetilmesi için PayCore processing hizmetlerini tercih etti.

PayCore Genel Müdürü Mustafa Bezeklioğluyaptıkları iş birliğiyle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “PayCore olarak sektörün büyümesini kapsamlı teknoloji çözümlerimizle destekliyoruz. Türkiye pazarındaki kartlı ödemelerde, kredi kartında her 3 ödemeden 1’i ve POS’larda ise her 2 işlemden 1’i PayCore’un lisanslama ve processing çözümleri kullanılarak yapılıyor. Ödeme sistemleri alanında uzman 300’den fazla çalışanımızla tecrübemizi, teknolojimizi ve donanımımızı NurolBank ile paylaşmaktan mutluyuz.”

NurolBank Genel Müdürü Özgür Altuntaş ise PayCore’la gerçekleştirdikleri iş birliğine ilişkin yapmış olduğu değerlendirmede şunları kaydetti:


“Türkiye’nin önde gelen yatırım bankalarından biri olarak, sektörün öncü teknoloji sağlayıcılarından PayCore ile iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. PayCore’un processing hizmetleri sayesinde NurolBank müşterileri daha güvenli, hızlı ve yenilikçi ödeme çözümlerini kullanacak. PayCore’un sektördeki deneyimi ve uzmanlığı, yalnızca teknolojik altyapımızı güçlendirmekle kalmayıp, müşteri memnuniyetini artırmamıza ve rekabet gücümüzü yükseltmemize de yardımcı olacak.”