Param, Ayvalık Business Forum 2024 kapsamında düzenlenen Hoş Geldiniz Kokteyli’ne, Mastercard ile birlikte ev sahipliği yaptı.

Bütünleşik finansal hizmetler sunan Param, 13-14 Eylül tarihlerinde D Resort Ayvalık Murat Reis’te gerçekleşen Ayvalık Business Forum 2024 kapsamında düzenlenen Hoş Geldiniz Kokteyli’ne, Mastercard ile birlikte ev sahipliği yaptı.

Türkiye’nin önde gelen 251 iş insanı ve 45 konuşmacıyı bir araya getiren etkinlik kapsamında Param Kurucusu ve CEO’su Emin Can Yılmaz, “Yeni Dijital Hayat” başlıklı oturuma katıldı. Konuşmasında dijitalleşmenin geleceği ve iş hayatına etkilerinden bahseden Emin Can Yılmaz, finansal teknoloji alanında Param’ın sunduğu yenilikçi çözümleri ve elde ettikleri başarıları dinleyicilere aktardı. Yılmaz, ayrıca iş dünyasının önemli isimleriyle bir araya gelerek sektör trendleri üzerine görüş alışverişinde bulunmanın önemine değindi.

Ayvalık Business Forum, sektör liderlerinin geleceği tartıştığı, deneyimlerini paylaştığı ve Ayvalık’ın eşsiz atmosferinde keyifli vakit geçirdiği özel bir buluşma olarak öne çıktı. Etkinlikte, yeni iş ortamı, dijitalleşmenin geleceği, sürdürülebilirlik, anlamlı iş stratejileri, girişimcilik, Z kuşağı ve yeni yükselen kuşak gibi konu başlıkları ele alındı.

 

Param Kurucusu ve CEO’su Emin Can Yılmaz, etkinliğe ilişkin yapmış olduğu değerlendirmede şu ifadeleri kullandı: “Ayvalık Business Forum’un Hoş Geldiniz Kokteyli’ne Mastercard ile birlikte ev sahipliği yapmaktan büyük memnuniyet duyduk. Türkiye’nin önde gelen iş insanlarının bir araya geldiği bu tür platformlara katılmaya ve destek vermeye devam edeceğiz. Sektörün önemli isimleriyle buluşup yenilikçi çözümlerimizi paylaşma ve sektör trendlerini değerlendirme fırsatı bulduğumuz bu organizasyonlara önem veriyoruz. Hedeflerimize doğru ilerlerken, bizlere ilham veren etkinlikler motivasyonumuzu artırıyor. Finansın teknolojiye dokunduğu her noktada yenilikçi ve değerli çözümler üreterek, yurt içi ve yurt dışı pazarlarda büyüme hedeflerimize doğru yol almaya devam edeceğiz.