Ödeme sistemlerinin lider teknoloji şirketi PayCore, bulut tabanlı yenilikçi bankacılık çözümleri sunan Fimple ile stratejik bir iş birliğine imza attı.

İş birliği kapsamında PayCore’un teknoloji altyapısı ve finansal yazılım çözümleri ile Fimple’ın temel bankacılık alanındaki öncü ürün ve çözümleri entegre çalışacak ve bu sayede müşterilerin ödeme ve temel bankacılık alanındaki ihtiyaçlarına entegre bir çözüm sağlanacak.

 

Ödeme sistemlerinin lider teknoloji şirketi ve pek çok kurumun çözüm ortağı olarak 30’dan fazla ülkeye teknoloji ihraç eden PayCore, sektörde fark yaratacak bir iş birliğine imza attı. İş birliği kapsamında PayCore, bankacılık ve ödeme çözümlerindeki uzmanlığını Fimple’nin yeni nesil bankacılık hizmetleriyle birleştirmeyi ve dünya çapındaki bankalar ile finans kurumları için sorunsuz, entegre bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Bu iş birliğiyle, PayCore’un kartlı ödeme sistemleri alanındaki processing hizmetleri verdiği Ocean platformu, Fimple’ın bulut tabanlı yeni nesil bankacılık uygulamalarına entegre edilecek. Bu sayede finans kuruluşlarının tek bir muhatap üzerinden tümleşik bir altyapıya sahip olması hedefleniyor. Ayrıca, bu iş ortaklığı kapsamında, her iki şirket de yurt dışı pazarlarda kendi çözümlerini tanıtırken, birbirlerinin ürünlerini de destekleyerek önemli bir sinerji oluşturacaklar. Bu yaklaşım, her iki şirketin de ürün ve hizmetlerinin daha geniş bir kitleye ulaşmasını sağlayacak ve karşılıklı fayda sağlayacak bir iş geliştirme stratejisine dönüşecek.

Gerçekleştirdikleri iş birliğiyle ilgili açıklama yapan PayCore Genel Müdürü Mustafa Bezeklioğlu, “PayCore olarak kapsamlı teknoloji çözümlerimizle sektörün büyümesine destek oluyor ve pek çok önemli iş birliğine imza atıyoruz. Bugün, 250’den fazla banka, finansal kuruluşu, telekom operatörü ve uluslararası şirkete teknoloji altyapımızı ve finansal yazılım çözümlerimizi sunuyoruz. Bu sayıyı her geçen gün daha da artırmak için çalışmalara devam ediyoruz. Fimple ile yaptığımız iş birliğinden memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Fimple Genel Müdürü Dr. Mücahit Gündebahar ise PayCore ile gerçekleştirdikleri iş birliği hakkında şunları söyledi: “Fimple olarak, finans sektörüne yönelik yenilikçi ve bulut tabanlı çözümler sunma konusunda sürekli kendimizi geliştiriyoruz. PayCore ile iş birliğimiz, bu vizyonumuzun bir parçası olarak, sektöre bütünleşik ve kapsamlı bir değer sunma amacını taşıyor. İş birliği sayesinde, PayCore’un teknoloji altyapısı ve finansal yazılım çözümleri ile Fimple’ın yenilikçi bankacılık çözümlerini birleştirerek, müşterilerimize entegre, yenilikçi ve sorunsuz bir bankacılık deneyimi sunmayı hedefliyoruz. Bu ortaklık, uluslararası arenada iş birliği ve karşılıklı destek yoluyla yeni pazar fırsatlarını keşfetme potansiyeli de taşımaktadır. Her iki şirketin uzmanlık alanlarından en iyi şekilde yararlanarak, finans sektöründe önemli bir dönüşüm yaratmayı ve müşterilerimizin ihtiyaçlarını daha etkin bir şekilde karşılamayı umuyoruz.