Parola Card lansmanını destekleyen “Böyle Böyle Kazanıyorlar” reklam filmi yayına girdi.

Parola Card lansmanını destekleyen “Böyle Böyle Kazanıyorlar” reklam filmi, Parolapara’nın sunduğu avantajları eğlenceli ve dinamik bir dille ekranlara taşıyor. Hem bireysel hem de kurumsal müşterileri için kullanıcı dostu, hızlı, kolay ve güvenilir finansal çözümler sunan Parolapara, tüm finansal ihtiyaçlara cevap verebilecek entegre çözümlerini “Böyle Böyle Kazanıyorlar” kampanyası ile iletişime taşıyor.

Und Creative Shop imzası taşıyan reklam filmi, Mehmet Güney’in yönetmenliğinde çekildi ve Yapar Creative Production tarafından hayata geçirildi. 16 saat süren çekimlerde, Parolapara’nın sunduğu sayısız avantaj, eğlenceli bir dil ile anlatıldı.

 

Parola Card şimdi de bir ön ödemeli kart olarak kullanılacak olan Parola Card ürününü tanıtıyor.

 

Borçlanmadan harcama yapma imkânı sunan bu ürünleri ile kullanıcılarının finansal hayatlarını çok daha kolay yönetebilmelerine olanak sağlayan marka, beraberinde oluşturdukları cashback kampanyalarıyla da harcadıkça kazandırıyor.

 

Parolapara CMO’su Gözde Soylu: “Cashback kampanyalarımız her harcamada benzersiz kazandıran fırsatlar sunuyor.”

Parolapara CMO’su Gözde Soylu, cashback kampanyalarının ve ürünün sunduğu avantajların altını çizerek şunları söyledi: “Parola Card, kullanıcılarımıza harcadıkça kazandıran bir ödeme çözümü sunuyor. Reklam kampanyamızla da vurguladığımız gibi, kullanıcılarımız Parola Card ile hem güvenli ve kolay alışveriş yapacak, hem de her işlemde kazanç sağlayacak. Özellikle lansman dönemimizde sunduğumuz cashback kampanyaları, kullanıcılarımızın her harcamadan geri dönüş almalarını sağlayacak. Bu fırsatlar, Parolapara’nın sunduğu bütçe dostu ve kazançlı çözümler ile birleşerek, kullanıcı deneyimini en üst seviyeye çıkaracak. Türkiye’de FinTek sektöründe öncü olma hedefimizle hareket ederken; müşteri deneyimini geliştiren, inovatif ve kazançlı çözümlerle sektörde fark yaratmayı sürdüreceğiz. Parola Card, bu stratejimizin somut bir yansımasıdır ve tüketicilerin finansal özgürlüklerini artırma misyonumuzu destekleyen önemli bir adım niteliğindedir.” dedi.

 

Künye

Reklamveren: Parolapara

Reklamveren Yetklisi / CMO: Gözde Soylu

Reklamveren Pazarlama Ekibi: Asena Özdemir, Aycan Çiftçi, Bartu Baltacıoğlu, Gizem Coşkun, Ömer Gönen

Reklam Ajansı: Und Creative Shop

Reklam Ajansı Genel Müdürü: Arda Görgün

Kreatif Direktörler: Esma Suna Saka, Mehmet Güney

Yapım Şirketi: Yapar İstanbul

Yönetmen: Mehmet Güney

Yardımcı Yönetmen: Kerem Keskin

Görüntü Yönetmeni: Akın Çetin

Executive Producer: Mert Turan

Yapımcı: Neslihan Altıntaş, Orçun Aslan

Yapım Koordinatörü: Adil Şanal, Murat Ataç

Offline Editör: Turan Onur

Colorist: Ercan Küçük, Post Brothers

VFX Artist: Burak Doğan

Post Prodüksiyon Süpervizörü: Sezi Meriç Demirarslan

Müzik: FFW İstanbul

Reji Ekibi: Beren Oruç, Ece Özgülenç

Kostüm: Aydan Alptürker Keskin

Sanat Yönetmeni: Erhan Usta

Trinity Operatörü: Ömer Belli