Deloitte Türkiye, tedarik zinciri planlama ve optimizasyon yazılımları konusunda uzman ICRON ile stratejik işbirliğine adım atıyor.

Bu işbirliği ile Deloitte, tedarik zinciri optimizasyonu alanında ICRON’un teknolojik çözümlerini portföyüne katarak müşterilerine stratejiden uygulamaya uçtan uca danışmanlık hizmetleri
ve iş çözümleri sunmayı hedefliyor.

Deloitte Türkiye ve ICRON birçok sektörde faaliyet gösteren müşterilerine tedarik zinciri operasyonlarında ivme kazandırmak için stratejik işbirliği kararı aldı. Deloitte Türkiye, işbirliği kapsamında müşterilerine verdiği yönetim danışmanlığı servislerine ICRON’un tedarik zinciri optimizasyonu yazılımı çözümlerini de ekleyebilecek. Böylece Deloitte Türkiye ve ICRON, müşterilerine stratejiden uygulamaya uçtan uca danışmanlık hizmetleri ve iş çözümleri sunabilecek.

Günümüzde artan rekabet koşulları, tedarik zinciri operasyonlarının en verimli şekilde yönetilmesini zorunlu kılıyor. Bu nedenle ileri planlama teknikleri ve her alanda optimizasyon yapabilme kabiliyeti firmaların rekabet edebilmesindeki en kritik rolü oynuyor. ICRON’un gelişmiş yazılım çözümleri, kurumlara sürekli değişen koşullar karşısında en etkili planlama kararlarını alabilmenin altyapısını sunuyor. Deloitte Türkiye’nin Tedarik Zinciri Yönetimi alanında sunduğu danışmanlık hizmetleri de ICRON’un sunduğu optimizasyon bazlı karar destek sisteminin, firma stratejileri ile uyumlu olarak konumlandırılmasını ve aynı zamanda organizasyonel yetkinliklerin geliştirilmesini mümkün kılıyor.

Deloitte ve ICRON bu işbirliğiyle, tedarik zinciri alanındaki uzmanlıkla ileri planlama, çizelgeleme ve optimizasyon yazılım platformu çözümünü birleştirerek müşterilerine stratejiden, operasyon ve teknolojik uygulamalara kadar bütünsel bir hizmeti vermeyi hedefliyor.

Deloitte Türkiye Strateji ve Operasyonlar Danışmanlık Hizmetlerinden Sorumlu Ortağı Özgür Yalta konuyla ilgili olarak; “Gelecek 5 ile 10 yıllık dönem, şirketlerin operasyonlarını (üretimden servise, tedarik zincirinden ürün geliştirmeye) baştan tasarlayacağı bir dönem olacak. Bu dönemde, Deloitte Türkiye ve ICRON olarak, bu ‘akıllı ve verimli’ operasyon yapısını hem tasarlamak hem de tasarlananı hayata geçirmek için mevcut ve yeni geliştirilecek çözümler ile önemli fayda sağlayacağımıza inanıyoruz” dedi.

ICRON İcra Kurulu Başkanı ve Kurucu Ortağı Gürer Ünal konuyla ilgili olarak; “Geliştirdiğimiz yazılım çözümü her ölçek ve sektördeki endüstrinin planlama problemini gerek mevcut gerekse gelecekte oluşacak yeni şartlara en uygun şekilde çözebilen küresel bir platform… Yazılımımız, planlama yöneticileri ve kurumlar için optimize edilmiş kararların alımını basitleştiriyor. Deloitte ile başlattığımız bu işbirliği sayesinde şimdi aynı kurumlara tedarik zincirinin optimizasyonunun ötesinde kapsamlı bir iş danışmanlığı verebileceğiz” dedi.