İTÜ Çekirdek’in 3 Aralık’ta dokuzuncusunu gerçekleştireceği Big Bang Start-up Challenge’a Altın Paydaş olan Teknasyon, girişimlere destek olmaya devam ediyor.

Girişimlerin global vizyonunu geliştirmelerine destek olan Teknasyon, geleceğin teknolojilerine şahit olmak için İTÜ Çekirdek’in 2011’den bu yana düzenlediği Big Bang Start-up Challenge’ın Altın Paydaş‘ı oluyor.

İnovatif fikir ve girişimleri destekleyen, aynı zamanda onlara yol gösteren İTÜ Çekirdek; dokuzuncusu düzenlenecek olan Big Bang Start-up Challenge’ı “Rise Together” sloganıyla 3 Aralık Perşembe günü online olarak gerçekleştirecek. Potansiyeline, iş modeline ve global pazara açılma yolunda ışık gördüğü girişimlere yaptığı yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Teknasyon; bu yıl farklı sektörden birçok profesyoneli bir araya getiren etkinlikte Altın Paydaş olarak yer alırken, finale kalma başarısı gösteren girişimlere vereceği ödüllerle onlara büyüme yolunda destek olacak.

Bu yıl ilk kez online düzenlenecek olan ve programa katılan girişimlerin TOP 20’sine ait sunumların yarışacağı, 80 projenin ise online standlar ile yer alacağı etkinlikte katılımcılar; yeni yatırımcılarla tanışma fırsatı yakalarken pek çok dev kurum, jüri, mentor, eğitmen ve profesyonelle de bir araya gelme imkânı bulacak.