Ozan Elektronik Para’da, Ozan SuperApp ürününün yönetiminden sorumlu olan isim İrem Kapanoğlu oldu.

Bireysel kullanıcılar ile küçük ve orta ölçekli işletmeleri finansal servislerle buluşturmak üzere yola çıkan Ozan Elektronik Para’da, Ozan SuperApp ürününün yönetiminden sorumlu olan isim İrem Kapanoğlu oldu. Önemli projelerde stratejik roller üstlenen Kapanoğlu’nun bankacılık ve ödeme sistemleri alanında 7 yılı aşkın tecrübesi bulunuyor.

 

Bireysel kullanıcılar ile küçük ve orta ölçekli işletmeleri finansal servislerle buluşturmanın yanı sıra; uluslararası fatura ödeme, oyun ve eğlence paketlerine erişim, sigorta, hisse alım-satımı ve mikro kredi ile beraber giyim ve yeme-içme gibi günlük hayatın büyük bir parçası olan özelliklere de Ozan SuperApp’in içinde yer vermeyi planlayan Ozan Elektronik Para ekibi geçtiğimiz günlerde, her ay en az bir yeni özelliği kullanıcıları ile buluşturacağını açıklamıştı. Bu yeni özelliklerin hayata geçmesinde ve geliştirilmesinde en önemli rollerden birini üstlenecek olan İrem Kapanoğlu: “Ozan Elektronik Para ailesine katıldığımda dikkatimi çeken ilk şey, şirket içindeki kadın istihdamı oldu. Türkiye’nin en geniş fonksiyonlarına sahip ilk SuperApp’i olmak gibi büyük bir hedefimiz var ve bu hedefin çoğunluğunun kadın çalışanlardan oluşan bir ekip tarafından gerçekleştirilecek olması beni ayrıca çok mutlu ediyor. Bununla beraber, yıllar içinde edindiğim tecrübeyi, bir ilke imza atmak ve SuperApp ortaya çıkarmak için paylaşacak olmak çok heyecan verici.” dedi.

 

İstanbul Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisliği lisans eğitiminin ardından, Koç Üniversitesi’nin MBA programını tamamlayan İrem Kapanoğlu, kariyerine QNB Finansbank’ta ürün yöneticisi olarak başladı ve hem iç hem de dış müşteri deneyimi anlamında önemli projelerde görev aldı. Ardından dijital kanal ekibine katılan ve burada önemli projelerde stratejik roller üstlenen Kapanoğlu, bankacılık ve ödeme sistemleri alanında edindiği 7 yılı aşkın tecrübesinin ardından, Mart 2021 itibarıyla Ozan ailesine katıldı.

 

İrem Kapanoğlu’nun ekibe katılması ile ilgili Ozan Elektronik Para CEO’su Ömer Suner: “Ozan Elektronik Para ekibi, her biri alanında çok güçlü ve sektörün önde gelen isimlerinden oluşuyor. Bizler standart bir ödeme yapma ve ödeme alma hizmeti sunmanın çok ötesinde bir dünya kurmayı hedefliyoruz. Gerek dönemsel gerekse günlük hayatımızın bir parçası olan aktiviteleri gerçekleştirmek Ozan SuperApp ile mümkün olacak. Bahsetmiş olduğum bu dünya oldukça karmaşık gibi dursa da bu karmaşayı bir düzene sokacak ve kullanıcılarımıza “İşte bu” dedirtecek olan yine kadın çalışanlarımız olacak. Bu nedenle ürünü merkezde konumlandıran bir yapı olarak, Ozan SuperApp’i İrem gibi alanında çok güçlü bir isme emanet ediyor olmaktan ayrıca mutluluk duyuyorum. Yazacağımız başarı hikayelerinin baş kahramanları kadın çalışanlarımız olacak.” dedi.

 

Şubat 2021 itibarıyla kullanıcılarıyla buluşan ve her ay en az bir yeni özelliğini kullanıcılarına sunan Ozan SuperApp, geçtiğimiz günlerde QR ile ödeme özelliğini hayata geçirdiklerini duyurmuştu.