Avrupa’dan katılan yatırımcılar ve girişimcilerin buluşup tanıştığı Keiretsu Forum Investor Capital Expo Europe 2021 etkinliğinde 300’den fazla yatırımcı yer aldı.

Bu sene ilk defa çevrimiçi olarak gerçekleşen Keiretsu Forum Investor Capital Expo Europe 2021 programı, Keiretsu Forum kurucusu Randy Williams’ın açılış konuşmasıyla başlarken, Türkiye ile beraber katılan her ülkeden, yatırım arayan 2 girişimin sunumları ve her ülkeden yer alan konuşmacıların açıklamalarıyla devam etti. Etkinliğe Türkiye’den katılan girişimler ise 2016 yılında Silikon Vadisi’nde kurulan startup teknoloji şirketi 11Sight ve Yenilikçi çapraz takas platformu Barty oldu.

Yatırımcılar ve girişimler için önde gelen buluşma alanlarından biri olan Keiretsu Forum Investor Capital Expo Europe’da her bir ekosistemin nasıl çalıştığını ve birbirlerinden nasıl farklı olduklarını anlama fırsatı bulunurken, sınır ötesi yatırımlardaki engelleri azaltmak, Keiretsu Forum Avrupa içinde işbirliğini teşvik etmek ve girişimci ağını genişletme fırsatı sunuldu. Etkinlik ayrıca büyük yatırımcıları tüm Avrupa’da finansman arayan kaliteli girişimcilerle de buluşturdu.

Etkinlikle ilgili konuşan Keiretsu Forum Türkiye Genel Müdürü Duygu Eren, “Keiretsu Forum‘daki inancımız, yatırımcılar arasındaki etkileşimin başarılı yatırımlar için anahtar faktörlerden biri olduğudur. Birlikte benzersiz kaynaklar oluşturabilir ve şirketlerin yenilik yapmasına ve daha yüksek bir başarı seviyesine ulaşmasına yardımcı olabiliriz.” dedi.