29 Nisan’da “Female Leaders“ etkinliğini gerçekleştirecek olan Startup Disrupt, Türkiye’nin girişim platformundaki yerini aldı.

Startup Disrupt iş dünyasındaki yeni yüzlerin ; işletmelerin ve teknoloji yenilikçilerinin hizmetler, ürünler ve sektör ilgili eski düşünce tarzını değiştirmelerine yardım etmek amacıyla kurulmuş ücretsiz bir platform.

Startup Disrupt, tüm girişimci şirketler ve yenilikçilere kucak açan bir yuva haline gelerek onların işlerini büyütmesine, ihtiyaç duyulan bilgi birikimini sağlamaya, ilham ışığı olmaya ve  ayrıca diğer girişimcilerle ve sektörlerindeki  insanlarla  bağlantılarını genişletmeye yardımcı olmayı amaçlıyor.

Türk girişimcilerinin, globalleşen dünyada Avrupa’ya açılımlarına destek olmak için Türkiye’de bulunan platformun öncelikli amacı ise girişim fikirleri ve projeleri için bir danışma mercii oluşturmak ve bilgi birikimleri dahilinde  Avrupa’ya açılımın püf noktalarını öğretme olarak belirlenmiş.

Girişimlerin müşteri hizmetleri kalitesini arttırmak ve Avrupadaki tedarikçilerilerle olası iş birliği ortam ve fırsatlarını yaratmayı hedefleyen platform, Avrupa ve Çekya piyasasını çok iyi bilen bir ekip tarafından yönetiliyor.

 

Startup Disrupt hakkında daha fazla bilgiye aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Merkezi Çekya‘da bulunan Startup Disrupt fikri, global girişimci toplulukları ve teknoloji  meraklıları tarafından oluşturulmuş. 2016’dan beri etkinlikler düzenleyen platform, bilgi birikimlerini paylaşmanın yanında şirket liderlerine de ışık tutuyor. 2016 yılından beri  50’den fazla etkinlik düzenleyen ve girişimle alakalı 200’den fazla konuşmacıyı ,5000’den fazla katılımcıyı ağırlayan Startup Disrupt, yeni etkinliğini 29 Nisan’da “Female Leaders“ başlığıyla organize ediyor. Etkinlik, başarılı iş kadınlarını ağırlayacak ve onların deneyimlerinin diğer kadın girişimcilerle paylaşmalarına imkan tanıyacak..

Startup Disrupt “Female Leaders“ Etkinliği konuşmacıları aşağıda; 

  • Dr. Aysegul Ozkavukcu – Head Of Migros Up
  • Elif Acar Ozguner – Microsoft Turkey Deputy General Manager and Woman At Microsoft Turkey Leader
  • Aytül Ercil – Founder and CEO of Vispera
  • Tara Lutman Founder of Goglobal

 

Etkinlik ile ilgili daha fazla bilgi almak için web sitesini ziyaret edebilirsiniz;

Female Leaders: Being a Women Entrepreneur in Turkey

 

Startup Disrupt etkinlikleri ile neler kazanabilirsiniz? 

  • Web seminerlerimizle kendi kendine eğitim, Avrupadaki girişim dünyasıyla örtüşen çevrimiçi etkinlikler
  • Satışlarınız ve kaliteli müşteri ilişkileri için rehberlik
  • Ürünlerinizin yeni bir pazarda tanınma fırsatı
  • Alanındaki en iyi uzmanlardan mentorluk seansları
  • Girişimcilikle alakalı ilham verici günlük etkinlikler