Birbirinden önemli sponsorun öncülüğünde gerçekleştirilen Uludağ Ekonomi Zirvesi sona erdi.

Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde düzenlenen Stars of Region yarışmasına birbirinden farklı alanlarda fikir üreten ve bunu hayata geçiren 9 start-up şirketinin katılımı sağlandı. Zirvede iş ve fikir liderleri buluşmuş olup, sayısız önemli iş insanı tarafından da söz konusu sektörler hakkında konuşmalar yapıldı ve değişen dünyaya uyum sağlayabilen şirketler ve yeni yapılar ön plana çıktı.

 

 

Stars of Region

Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde düzenlenen Stars of Region yarışmasına birbirinden farklı alanlarda fikir üreten ve bunu hayata geçiren 9 start-up şirketinin katılımı sağlandı. Katılımcılar detaylı bir şekilde yaptıkları iş ve planlamalarını, yol haritalarını paylaşmış ve sunum sonrasında da jüri tarafından oylama gerçekleştirildi. Oylama sonrasındaysa benzersiz işlere imza atan projeler ilk 3’e girmeye ve ödül almaya hak kazanmıştı. Yarışmanın birincisi Kavaken, ikincisi Upschool ve üçüncüsü de son günlerde adı sıklıkla duyulan Ginoa oldu.

 

Ginoa Nedir?

Diğer girişimlere nazaran benzersiz özelliklere sahip olan Ginoa, Amazon yapay zekasını kullanarak Metaverse & NFT varlıklarına fiyat değerlemesi yapmaktadır. Şirketin bünyesinde bulunan ve çok yakın tarihlerde kullanıma girecek olan ‘Autonomus NFT Trader’ ve ‘Barter Place’ gibi ürünler sektörde eksikliği hissedilen çok sayıda soruna çözüm bulacak olup, çok düşük komisyonlarla bu işlemlerin yapılmasını mümkün hale getirecektir.

Ginoa yönetimi tarafından son halini alan yapay zeka algoritması ile birlikte DAPP menüsü tasarlanmış olup, kullanıcı dostu bir kullanım sistemi çok kısa bir zaman içerisinde Ginoa’nın web sitene entegre edilecek. Böylelikle potansiyel kullanıcıların kendi yatırım stratejilerine yönelik teklifler sunulacak ve kullanıcıların bireysel karlılığı ön planda tutulacaktır.

Ginoa CEO’su Samet Duman tarafından UEZ 2022 sonrasında yapılan genel değerlendirme de Ginoa’nın çok kısa süreler içerisinde önemli yol kat ettiği ve emin adımlarla hedefine ilerlediğini göstermektedir. Bulunduğu konumdan çok daha yukarısını hedefleyen Ginoa yönetimi, layık görüldükleri ödül ile birlikte daha da şevklenerek Ginoa’yı başarılarla dolu bir şirkete dönüştüreceklerini söyledi.