Paribu desteğiyle İKSV Alt Kat’ın düzenleyeceği “Sanatta Yaratıcı Bakışlar” atölye programı başlıyor.

Paribu’nun desteğiyle İKSV Alt Kat tarafından 16-25 yaş arasındaki gençlere yönelik hazırlanan “Sanatta Yaratıcı Bakışlar” atölye programı için başvurular açıldı.

Paribu’nun desteğiyle, İKSV Alt Kat tarafından gençlere yönelik bir atölye programı düzenleniyor. “Sanatta Yaratıcı Bakışlar” adıyla her biri 4 hafta sürecek atölyelerde buluşacak gençler, farklı disiplinlerde sanatsal üretim süreçlerini deneyimleme fırsatı bulabilecek. Programda yer alan fiziki ve çevrimiçi 6 atölyeye, Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın (TOG) iş birliği ile deprem bölgesinden İstanbul’a gelen veya deprem bölgesinde gönüllü olarak görev alan gençlerin katılımı da teşvik edilecek.

Programa katılacak gençler, Tan Tunçağ ile elektronik müziğin tarihi, yapısı ve üretim teknikleri, Gökçe Uygun ile ses tasarımı ve sahne uygulamaları, Gökalp Gönen ile stop-motion animasyon film üretimi, Can Memişoğulları ile ses ve görsel kodlama atölyelerinde İKSV Alt Kat’ta bir araya gelecek. Selda Taşkın ile film kurgusu ve Alper Aydın ile arazi sanatı ve güncel sanat atölyeleri ise çevrimiçi olarak gerçekleşeceğinden farklı şehirlerden katılımcılar da atölyelere başvurabilecek.

 

İlk atölyenin son başvuru tarihi 17 Nisan

19-21 yaş grubuna yönelik hazırlanan ve yürütücülüğünü müzisyen Tan Tunçağ’ın üstlendiği ilk atölyeye katılım için başvurular açıldı. 26 Nisan Çarşamba günü başlayacak ve 4 hafta sürecek ilk atölyenin son başvuru tarihi 17 Nisan. Atölyeye katılmak isteyen gençlerin aşağıda bulunan linkte yer alan formu doldurması gerekiyor.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSczNm4vs0VJQYZOlTd4gpSrJw6ZCqHL10CLP2OMthHSbi04-g/viewform