Finansal teknoloji alanında ürünler geliştiren Tech4pay ile Firisbe güçlerini birleştirerek, finans sektörüne geniş bir yelpazede çözüm üretmeye başladı!

Geçmiş iş tecrübelerinde Türkiye’de ve yurtdışında birçok banka ve finans kurumunun kartlı ve dijital ödeme teknolojileri alanında süreçlerini tasarlayarak dünyada ilklere imza atan girişimcilerin kurduğu Tech4pay ve Firisbe ödeme dünyasına uçtan uca inovatif çözümler sunmak için bu alanda iş birliğine gitti. Bu kapsamda Firisbe tarafından geliştirilen Android cihazları POS terminaline çeviren Tap2Mobile ve açık bankacılık desteği de olmak üzere çeşitli ödeme kanallarını kullanarak çevrimiçi ödemelerin hızlı, güvenli ve tek elden yapılabilmesini sağlayan Çevrimiçi Ödemeler Platformu’nu ve kart basım-kişiselleştirme sistemlerini Tech4pay müşterilerine ihtiyaçları doğrultusunda sunacak. Buna karşı Firisbe de kart yazılım paketi 4pay başta olmak üzere dijital ödeme çözümleri, EMV çözümlerini Türkiye ve yurtdışında satışa açacak.

 

Tech4pay CEO’su Veysel Kıngır iş birliği ile ilgili şu açıklamada bulundu: “Biz geçmiş iş tecrübelerimizde aynı kurumlarda yolları kesişen, aynı projelerde çalışan bir ekiptik. Hepimiz uzmanı olduğumuz alanların en iyisiyiz, şimdi yollarımız yeniden kesişti. Müşterinin beklentisini iyi biliyor ve geliştirdiğimiz ürünleri buna bağlı olarak sürekli yeniliyoruz. Takvim hedeflerine yetişmenin hedefin kendisinden daha büyük olduğu hantal şirketlerin geliştirdiği, iş süreçlerinde sorunlar yaşanan ürünler yerine çok daha esnek ve dinamik teknolojilerle donattığımız ürünleri sektöre sunuyoruz. Biz biliyoruz ki herkes her şeyi iyi yapamaz, bu nedenle de en iyileri geliştiren startup’larla iş birlikteliklerimiz artarak devam edecek. Bu yeni dönemde finans sektörünün alt yapısını yenileme görevi yeni nesil şirketlere yani bizlere düşüyor. Bizler aynı amaç uğruna güçlerimizi birleştirerek deyim yerindeyse taşları yerinden oynatacağız.”

 

 

 

Hızlı, güvenli, modüler ve ekonomik bir yapı

Tech4pay’in çözümleri üç ana başlık altında toplanıyor: Temel ödeme çözümleri, prosessing hizmetleri ve ödeme donanım ürünleri…

Temel ödeme çözümlerinin baş aktörü, 4pay Ödeme Sistemleri Yönetim Platformu, müşterileri talep ve ihtiyaçlarına uygun olarak lisanslama veya processing modelleri ile modüler bir yapıya sahip bulunuyor.

Ürünün benzer kart paketlerinden öne çıkan başlıca özellikler ise şöyle;

  • Her ölçekten banka, finansal kuruluş, ödeme sağlayıcı ve e-para kuruluşunun ihtiyacına uygun, in-house geliştirilmiş kart yazılım paketi,
  • Çoklu platform – ülke – kanal – para birimi desteği ile acquiring ve issuing sürecini esnek yönetme olanağı,
  • Gelişmiş Yazılımcı Platformu sayesinde kurumlara kendi iş modellerini uygulama imkânı ile, kurumların kendi pazarlama stratejilerini hızlı ve hizmetten bağımsız şekilde gerçekleştirebilmeleri avantajı,
  • Değişen pazar dinamikleri ve regülasyonlara tam uyum,
  • Uluslararası ve yerel kart şemalarını ve her türlü ödeme formunu destekleyen kapsamlı hizmet yelpazesi,
  • Müşteri memnuniyeti için sürekli iyileştirme,
  • Deneyimli kadronun EMV dönüşümüyle başlayan 2001 yılından bu yana gelişen ödeme teknolojileri bilgi birikimi ve proje tecrübesi.

 

 

2021 yılında ilk ihracatını Kuzey Amerika’dan bir bankaya gerçekleştirerek ilk referansını kazanan Tech4pay, bu yıl ihracat hedefini yüzde 100 artırarak 5 yıl içinde küresel bir marka olmayı hedefliyor. Şirketin Türkiye’deki referansları arasında kamu ve özel bankaların yanı sıra ödeme ve elektronik para kuruluşları, perakende şirketleri yer alıyor.