Starbuckstan kahve tutkunlarını sevindiren mobil güncelleme: Herkes Yıldız Kazanıyor.

Markanın mobil uygulamasında üyeliği bulunan misafirler artık Starbucks® Rewards hesabını kullanarak, nakit veya kredi kartıyla ödeme yapabilecek, ödeme yönteminden bağımsız yıldız kazanabilecek. 

Kahveseverler için menüsünü her dönem yeni tariflerle zenginleştiren Starbucks, misafirlerine farklı içeriklerle yenilikler sunmaya devam ediyor. Marka, mobil uygulama içerisinde yıldız biriktirmesini kolaylaştıracak son güncellemesini duyurdu. Yeni güncelleme ile ödeme yöntemi gözetmeksizin uygulamayı kullanan tüm misafirler yıldız kazanabilecek

Starbucks, mobil uygulamasında üyeliği bulunan misafirlerinin son güncellemeyle birlikte Stars For Everyone programı kapsamında, nakit veya kredi kartıyla ödeme yapmasına olanak tanıyor. Böylelikle, her kullanıcı ödeme yönteminden bağımsız yıldız kazanabiliyor; sipariş vermeden önce uygulamada bulunan QR kodunu okutması yeterli. Mobil uygulama kullanıcıları, Starbucks® Rewards programı kapsamında yeni dönemde de pek çok kampanya ve fırsattan yararlanabilecek.