Global Finance Dergisi’nin her yıl düzenlediği ve en başarılı bankacılık hizmetlerinin ödüllendirildiği En İyi Dijital Banka Ödülleri 2023 kapsamında “En İyi Dijital Bankacılık Platformu” ödülünün sahibi bu yıl da Burgan Bank’ın dijital bankacılık platformu ON oldu.

Burgan Bank’ın dijital bankacılık platformu ON, sektörün en prestijli ödüllerinden biri olan Global Finance Dergisi tarafından her yıl en başarılı bankacılık hizmetlerinin ödüllendirildiği “En İyi Dijital Banka Ödülleri 2023” kapsamında Türkiye’de ve Avrupa’da “En İyi Dijital Bankacılık Platformu” ödülünü kazandı.

Ekim 2021’de faaliyete başlayan Türkiye’nin dijital bankacılık platformu ON, kullanıcı dostu hizmet anlayışıyla geçen yıl da aynı ödüle layık görülmüştü. Finansal işlemler için masraf almayan ve müşterilerinin birikimlerine düzenli olarak avantajlı faiz oranı sunan ON, deneyim odaklı yeni ürün ve hizmetler geliştirerek her yıl başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

 

ON, 500 bin müşteriye ulaştı

Avantajlı faiz oranları ile küçük bile olsa birikimlerine değer verilmesini isteyen müşterilere hitap eden ON; sunduğu kolaylıklar, avantajlı ürünler ve dijitalleşmiş hizmetleri sayesinde Türkiye genelinde 500 bin müşteriye ulaştı. Dijital bankacılığın sunduğu masrafsızlık avantajı ile müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayan ON; kullanıcıların mevduat ve yatırım işlemleri, para transferleri, döviz işlemleri dâhil birçok işlemi kolayca gerçekleştirebilmelerine olanak tanıyor.

 

“Finansal ihtiyaçlara uygun çözümler sunmaya devam edeceğiz” 

Sundukları ürün çeşitliliğinin yarım milyon müşteriye ulaşmalarında büyük bir rol oynadığına dikkat çeken Burgan Bank Dijital Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Halil Özcan, “Müşterilerimize kusursuz dijital bankacılık deneyimi sunma hedefiyle tasarladığımız ON Dijital Bankacılık platformunun en temel özelliklerinden biri kazandıran dünyası. ON Dijital Bankacılık platformu ile para transferlerinden masraf almayarak, mevduatına her zaman yüksek oranlar sunarak, dövizden hisse senedine kadar tüm yatırım ürünlerinde hizmet veriyoruz. Müşterilerimiz, ON’un dünyasına adım attıkları ilk andan itibaren kazandıran dünyayı deneyimlemeye başlıyor. Birikimlerini gönül rahatlığıyla, ‘Daha iyisi var mı’ diye düşünmeden değerlendirecekleri birçok fırsat sağlıyoruz. Tüm bu hizmetlerimiz 2 yıl gibi kısa bir sürede çok sevildi ve 500 bin müşteriye ulaşmamızı sağladı. Buna ek olarak, dünyanın en saygın yayınlarından Global Finance tarafından iki yıl üst üste ‘En İyi Dijital Bankacılık Platformu’ ödülüne layık görülmek bizim için çok büyük bir mutluluk. Bizi bu ödüle layık gören jüriye ve ON’u tercih eden Türkiye’nin dört bir yanındaki müşterilerimize teşekkür ediyoruz. ON olarak, müşterilerimizin finansal ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmayı ve dijital bankacılık sektörünün lideri olmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 

“Müşteri deneyimi odaklı ürün ve hizmetler geliştireceğiz”

ON’un kullanıcı dostu, konforlu ve güvenli bir dijital deneyime odaklandığını ifade eden Halil Özcan, “Perakendeden otomotive kadar farklı sektörlerle hayata geçirdiğimiz güçlü iş birlikleri sayesinde, müşterilerimize kazançlı ve kolay bankacılığı ON Mobil uygulamamızın ayrıcalıklı farkıyla sunuyoruz. Türkiye’de 3 bin 500’ü geçen bayi kredi ağımızla tüketici finansmanında da ürün yelpazemizi genişletiyoruz. Dijital bankacılık platformumuz ON ile daha çok kişiye masrafsız, hızlı, kolay ve güvenilir bir bankacılık hizmeti sunmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki dönemde geliştireceğimiz yeni hizmetlerimizle özellikle yatarım alanı başta olmak üzere, müşteri deneyimi odaklı ürün ve hizmetler geliştirerek başarılarımızı destekleyeceğiz” diye konuştu.