Şekerbank, müşterilerinin nakit yönetiminde dijital dönüşümlerini desteklediği e-Dönüşüm ürünlerini tek bir platformda topladı.

Şekerbank, e-Dönüşüm mükellefi olan müşterilerine, tüm ihtiyaçlarını dijital olarak karşılayabilecekleri bir nakit yönetimi ürünü olan ŞEF (Şekerbank Elektronik Fatura) sistemi ile ödeme, tahsilat ve muhasebe işlemlerini elektronik ortamda, tek bir ekrandan güvenli ve hızlı bir şekilde takip etme imkânı sunuyor.

 

Banka, Ard Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş. ile yaptığı iş birliği kapsamında, e-Dönüşüm mükellefi olan müşterilerine, e-Fatura, e-İmza, e-Arşiv, e-İrsaliye, e-SMM, e-MM, e-Defter, Ön Muhasebe programı, tüm bankalardaki nakit akışlarının kolayca takip edilebildiği banka entegrasyonu ve satıcılar ile alıcıları online ortamda buluşturan e-Ticaret Pazar Yeri Entegrasyon ürünlerinin yer aldığı ŞEF (Şekerbank Elektronik Fatura) sistemi ile ödeme, tahsilat ve muhasebe işlemlerini elektronik ortamda güvenli ve hızlı bir şekilde takip etme imkânı sunuyor.

İş birliği kapsamında oluşturulan farklı çözüm paketleri ile müşterilere nakit akışlarını planlayabilme, günlük faaliyetlerin gerektirdiği nakit akışını yönetebilme, operasyonel hataları ve maliyetleri azaltma, takip kolaylığı ile birlikte zaman ve iş gücü tasarrufu sağlama gibi avantajlar da sağlayan ŞEF sistemi, pek çok çözümü bir arada sunuyor.

 

Tuğbay Kumoğlu: “E-Çözümlerle müşterilerimize kolaylık sağlıyoruz.”

Şekerbank, KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu, müşterilerinin nakit yönetiminde ihtiyaç duydukları dijital bankacılık çözümlerinin önemine dikkat çekerek şunları söyledi: “Müşterilerimizin nakit akışlarını yönetirken dijital dönüşüm sürecinde yanlarında olmak amacıyla ŞEF sistemini hayata geçirdik. Bu sayede müşterilerimize, e-Dönüşüm ürünlerini kullanma imkânı sunarken, operasyonel verimliliklerini ve nakit akışlarını üst seviyede yönetmelerine destek olacak E-çözümlerle kolaylık sağlıyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına özel ürün ve hizmetlerimizi dijital teknolojilerle güçlendirmeye devam edeceğiz.