Finartz, “En İnovatif Ürün-Proje” kategorisinde Payartz Dijital Cüzdan Platformu ile Altın PSM ödülünü aldı.

Finartz, “En İnovatif Ürün-Proje” kategorisinde her türden kuruluş için kullanıcı dostu ve güvenli e-para ve ödeme yazılımları vizyonuyla geliştirdiği Payartz Dijital Cüzdan Platformu ile Altın PSM ödülü aldı.

2018 yılından bu yana finans ve teknoloji sektöründeki inovatif projeleri ödüllendirmeye devam eden PSM Awards bu yıl “Cesur Yeni Dünya” ana temasıyla İş Kuleleri Oditoryumunda gerçekleşti.

“Varoluşsal tehditler ve devrimci fırsatlar” başlıklı panel ile başlayan törende fintek ürünleri oluşturma ve ölçeklendirme konusunda uzun yıllara dayanan deneyime sahip olan Finartz, Payartz markası altında geliştirdiği dijital cüzdan platformu ile “En İnovatif Ürün-Proje” dalında Altın PSM ile ödüllendirildi.

Geliştirdikleri dijital cüzdan alt yapısı ile Altın PSM ödülü kazanmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Finartz Üründen Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özgün Ünsal, “Her türden kuruluş için kullanıcı dostu ve güvenli e-para ve ödeme yazılımlarını sunarken müşterilerimizin talep ettiği ihtiyaçları etkin bir şekilde karşılayabilmek için gerekli fintech yazılım uzmanlığı, araçları ve yardımını birlikte sağlıyoruz. Sektör ve bölge bağımsız ilerleme vizyonumuzu sürdüreceğiz“ açıklamasında bulundu.

 

Finartz Hakkında

Finartz, kurulduğu 2016 yılından bu yana finansal teknoloji ürünleri oluşturma ve ölçeklendirme konusunda biriken deneyimiyle ödeme teknolojisi odaklı yazılım geliştiriyor; ara yüzden teknolojiye ve mimariye kadar her ayrıntıyı müşterileri için özelleştiriyor. Secureartz, Payartz ve Finartz Connect markaları altındaki ürün ve hizmetlerinde, Secureartz’da PCI uyumlu ve EMVCo sertifikalı 3D Secure ürünleriyle güvenli online ödeme çözümlerine odaklanıyor. Secureartz ACS uygulaması ile risk analizi yapılarak güvenli olduğu tespit edilen kesintisiz online kartlı ödeme işlemlerinin gerçekleşmesini destekliyor. Payartz’da her türden kuruluş için kullanıcı dostu ve güvenli e-para ile ödeme yazılımlarını sunan bir ödeme teknolojileri platformu ile hareket ediyor. Finans dünyasının hızla değişen yüzü dijital cüzdanları hem farklı ülkelerin hem de farklı sektörlerin getirdiği özel gereksinimleri dikkate alarak geliştirmeye devam ediyor. FinartzConnect iştiraki ile fintechler, bankalar ve büyük ölçekli e-ticaret şirketleri için özel projeler geliştiriyor. FinartzConnect, ödeme sistemleri, bankacılık ve e-ticaret sektöründe uzmanlaşmış dinamik bir çözüm ortaklığı sunuyor.