Aktif Bank’ın dijital bankası N Kolay, yeniden tasarladığı N Kolay Taksit Alışveriş Kredisi ürünüyle müşterilerine uçtan uca dijital alışveriş kredisi deneyimi sunuyor.  

N Kolay aynı zamanda yenilediği N Kolay Bayi platformu sayesinde de iş ortağı olan binlerce markaya hızlı ve kolay bir kredi süreci yaşatıyor. 

Sunduğu yenilikçi ve rekabetçi çözümlerle dikkat çeken N Kolay, hem iş ortaklarına hem müşterilerine daha pürüzsüz bir deneyim vadediyor. N Kolay’ın iş ortaklarına kredi ile ürün satışı imkanı sağladığı N Kolay Bayi Platformu; yenilenen tasarımı , dijitalleşen kredi başvuru ve onay süreçleri, gelişmiş menüleri ve bayi performans raporlama ekranları gibi yeni özelliklerle çok daha kullanıcı dostu hale geldi. Böylece son kullanıcının da ihtiyaçlarına uygun kredi alternatiflerine ulaşması kolaylaştı. Bayilerin platform üzerinden kullandırdığı N Kolay Taksit Alışveriş Kredisi ise beyaz eşyadan mobilyaya, elektronik ürünlerden ev dekorasyon kredilerine kadar anlaşmalı geniş bayi ağındaki alışveriş noktalarında kullanılabiliyor. Kredi kullandırım sürecinde müşteriler; anlaşmalı mağazalarda kendileri için oluşturulmuş başvuru QR kodunu akıllı telefonlarından okutarak ya da anlaşmalı mağazalara nkolay.com üzerinden başvuru yaparak, N Kolay Taksit Alışveriş kredisinden kolayca yararlanabiliyor. Müşterilerin yalnızca kredi kullandırım ve ürün teslim işlemleri için seçtiği mağazayı ziyaret etmesi yeterli oluyor.

 

Yeniledikleri bayi platformu ve taksitli alışveriş kredisi ile perakende sektörüne can suyu sağladıklarını vurgulayan Aktif Bank Perakende ve Dijital Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Pınar Yılmaz,  “Pandemi sonrası e- ticaret platformlarından yapılan alışverişlerin artması ile birlikte  fiziki mağazalardaki müşteri trafiğinin azaldığını gözlemliyoruz. nkolay.com üzerinden sunduğumuz N Kolay Taksit Alışveriş kredisi ile hem mağazalara müşteri yönlendirerek iş ortaklarımızın mağaza içi müşteri trafiğini  artırıyor hem de dijital ve kolay bir şekilde kredi kullandırımı sağlıyoruz. Yenilediğimiz N Kolay Bayi Platformu ve sunduğumuz N Kolay Taksit Alışveriş kredisiyle; fiziki ve dijital kanalları eş zamanlı kullanıyor, bayilerimizin ve müşterilerimizin hayatını kolaylaştırırken perakende  sektörüne katkı sunuyoruz” dedi.