Altın, gümüş, platin ve paladyum gibi Kıymetli metallerin alım ve satımını Kapalıçarşı esnaf kurlarıyla gerçekleştirebilme imkânı sunan Yatırımım Trader uygulaması hizmete sunuldu.

Maritza Kıymetli Madenler A.Ş., “Yatırımım Trader” uygulamasını hizmete sundu.

Hesapların ve kişisel verilerin bankalarda olduğu gibi ileri güvenlik sistemleri kullanılarak uluslararası standartlarda korunduğu bu uygulamada, kullanıcılar bir bankanın sunduğu konforda ancak çok daha uygun fiyatlarla yatırımlarını yönetebilecekler.

Platform, tüm bankalar üzerinden Havale / EFT / FAST ve Kredi Kartı ile 7/24 işlem kabul ediyor. Kullanıcılar banka hesaplarındaki altın, gümüş gibi kıymetli metallerini Yatırımım Trader’daki hesaplarına isterlerse olduğu gibi isterlerse de TL olarak gönderebiliyorlar.

Yüksek hacimli işlemler, hızlı alış satışa uygun altyapısı ve yapay zekâ destekli yatırım asistanıyla; risk getirisi haritası, riske maruz değer, teknik grafikler, kıymetli metaller arası korelasyon, çarpanlar ve bilgilendirme videoları gibi birçok farklı araştırma ve analiz araçlarıyla donatılan bu uygulama, hızlı değişen piyasa koşullarında kullanıcılarına/yatırımcılarına büyük kolaylık sağlamayı hedefliyor.

 

Avantajlı kurlarla işlem yapma imkânı sunuyor  

Finansal veriler söz konusu olunca teknoloji, hız ve kesintisiz verinin çok önemli olduğunu belirten Yatırımım Trader İş Geliştirme Müdürü Ozan Canbaz; Kıymetli maden alım satım platformu olan Yatırımım Trader, alanında deneyimli uluslararası borsa tecrübesi olan yazılımcılar ve finans mühendislerinden oluşan bir ekip tarafından hazırlandı. Yatırımım Trader altın sektörünün bizzat içinde olan Kapalıçarşı piyasasına hâkim, sektörün ve kullanıcıların ihtiyaçlarını bilen ve bunları en iyi şekilde cevaplayan benzersiz bir fintek platformu oldu. Bu uygulama ile kullanıcılarımıza her zaman ve her yerde sorunsuz bir fiyat izleme ve işlem yapmanın konforunu yaşatmayı hedefliyoruz. Kullanıcılarımız bankaların yüksek makaslarına, kuyumcularda fiziki alım satım hantallığına ve saklama riskine maruz kalmadan banka konforunda uygulamamız üzerinden 7/24 işlem yaparak fiziki karşılığa dayalı sıra dışı bir alım satım deneyimini bu platform sayesinde yaşayabilecekler dedi.