Erken aşama teknoloji yatırım fonu StartersHub, yeni nesil insan kaynakları iş gücü yönetimi yazılımları üreten idenfit girişimine yatırım yaptı.

İnsan Kaynakları yönetimini bütüncül bir yaklaşımla ele alan idenfit, 20’den fazla modülü ile şirketlerin A’dan Z’ye tüm İK süreçlerini tek bir platformdan yönetmelerini sağlıyor.

 

idenfit globale açılacak

2015’ten beri yatırımlarına devam eden ve bu zamana kadar 5 milyon dolardan fazla yatırım yapan StartersHub, Türkiye pazarında kendini ispat ederek Hollanda başta olmak üzere idenfit’in globalde atacağı adımları desteklemek adına yatırım gerçekleştirdi. 2030 yılında İK yönetimi market büyüklüğünün 70 milyar dolar seviyesine ulaşacağı beklenirken idenfit’in bu pazarda önemli bir oyuncu olacağı düşünülüyor.

 

Kullanıcı odaklı çözümler bir arada

idenfit kullanıcı dostu basit ara yüzle şirketlerin izin, performans takibi, bordrolama ve kendi geliştirmiş olduğu puantaj yazılım sistemiyle, özellikle mavi yaka tarafında personel devam kontrol sistemi (PDKS) için tüm donanımlarla entegre olabilen çözümleri bir arada sunuyor. idenfit’in sağladığı  bulut tabanlı güvenlikli altyapısı ve mobil uygulama sayesinde de kullanıcı odaklı bir deneyim sunuyor.

 

“Globale giden serüvende takım olmanın heyecanını paylaşıyoruz”

Yapay zekâ tabanlı sistem sayesinde işe alım ve çalışan bağlılığı gibi konularda da tahminlenebilir analizler sunan idenfit’in değer yaratan sonuçlar verdiğini belirten StartersHub Genel Müdürü Arda Aşkın, “İK teknolojileri alanını uzun zamandır takip ediyoruz. Bu alandaki ilk yatırımımızı idenfit’e yaptık. Bu girişimin globale giden serüveninde bir takım olmanın heyecanını paylaşıyoruz. idenfit’in kullanıcı dostu ve sağladığı bütünsel bir İK çözümü olarak global pazarda da hakimiyetini artıracağına inanıyoruz” açıklamasını yaptı.