United Payment dünya devi Wise’ı 7/24 para transferi ile buluşturuyor!

Türkiye’de United Payment iş birliğiyle hizmet veren, para transferi alanında halihazırda pazar lideri olan Wise, uluslararası para transferini 7/24 hale getiriyor. Wise kullanıcıları bundan böyle, Türkiye’den yurtdışına yurtdışından Türkiye’ye para transferi işlemlerini hafta sonu ya da gecenin herhangi bir saati kolayca yapabiliyor, üstelik gönderilen tutar da anında hesaba geçiyor.

Uluslararası para transferi alanında 1 milyon müşteriye ulaşan finansal teknolojilerin öncü isimlerinden United Payment, tüketiciye faydalar sunan çözümleriyle sektördeki liderliğini sürdürüyor. United Payment ve para transferi alanındaki iş ortaklarından Wise, bir düğümü daha çözüyorve yeni bir özelliği daha kullanıcılarla buluşturuyor.

 

Uluslararası para transferinde zaman sınırlaması kalkıyor

2017 yılından bu yana United Payment iş birliği ile Türkiye’de faaliyetlerini sürdüren dünyanın en büyük ve önde gelen markalarından Wise, hizmetlerinde zaman sınırlamasını kaldırıyor.  Para transferi alanında sektörün en güvenilir, prestijli ve en çok pazar payına sahip şirketi olan United Payment’ın gelişmiş teknolojisi ile Wise, bir ilki gerçekleştirerek uluslararası transferini 7/24 hale getiriyor. Wise kullanıcıları bundan böyle, uluslararası para transferi işlemlerini, hızlı ve şeffaf komisyon oranlarıyla, hafta sonu ya da gecenin herhangi bir saati kolayca gerçekleştirebiliyor. Üstelik tıpkı yurtiçi işlemlerde olduğu gibi yurtdışı para transferi işlemlerinde de gönderilen tutar, anında hesaba geçiyor. Wise ve United Payment’ın yeni hizmeti sayesinde, uluslararası para transferi işlemleri artık mesai saatleri dışında da yaygın bir şekilde kullanılabilecek. Uzun süredir talep edilen bu ihtiyacın karşılanması sonrası işlem sayısının %33 artması bekleniyor.

 

91 ülkeye 54 para biriminde transfer imkanı

16 milyonun üzerinde kullanıcısı olan Wise, dünyada uluslararası para transferi denilince akla gelen ilk şirketlerden biri. Wise, geleneksel bankacılık sisteminin yarattığı iki temel sorunu çözdü: Transferin uzun sürede gerçekleşmesi ve öngörülemeyen yüksek masraflar. Bu sayede piyasaya yeni bir soluk getiren Wise halihazırda pazar lideri. Wise sayesinde Türkiye’deki kullanıcılar, 91 ülkeye 54 para biriminde para transferi gerçekleştirebiliyorlar.

 

Merkez Bankası’nın onay verdiği iki şirketten biri

Wise, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın bugüne kadar iş modelini onayladığı iki para transferi şirketinden biri oldu.  Merkez Bankası’nın onay verdiği bu dev şirketlerin her ikisi de Türkiye’deki faaliyetlerini United Payment iş birliği ile sürdürüyor. Wise sayesinde yurtdışında çocukları eğitim gören aileler, yurtdışında kira geliri olanlar, uluslararası ticaret yapanlar ya da yurtdışında yaşayıp Türkiye’de gerek iş gerek sosyal hayat bağlantılı ödemelerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar istedikleri an para gönderebilmenin rahatlığını yaşayacaklar.