Ozan Elektronik Para, başarıyla tamamladığı sertifika sürecinin ardından Mastercard Engage Partner Programı’nın bir parçası oldu.  

Böylelikle, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EEMEA) bölgesinde Mastercard için Fintech Express kart ihraç ortaklarından biri olarak yer aldı.

Mastercard Engage Partner Programı, Mastercard’ın yüksek performans gösteren, güvenilir üyelerini ve çözüm ortaklarını, seçkin teknoloji ortakları ve hizmet sağlayıcıları ile bir araya getirerek canlı bir ekosistem oluşturuyor. Bu platform, ortakların Mastercard’ın küresel müşteri ağı üzerinde ödeme çözümlerini daha hızlı bir şekilde geliştirmesine, tanıtmasına ve genişletmesine yardımcı olmak amacıyla ürün yenilik sürecini hızlandırıyor. Mastercard Engage, sorunsuz ödeme işlemlerini kolaylaştırmak için çeşitli ortakları kapsıyor ve benzersiz unsurlar ve entegrasyon becerileri sunuyor. Engage programına katılan şirketler büyümelerini artırma, özel kaynaklara ve ayrıcalıklara erişim kazanma ve markalarının görünürlüğünü artırma fırsatları da elde ediyorlar.

Dr. Ozan Özerk: Mastercard Engage Partner Programında

Mastercard Engage programına katılmanın önemine dikkat çeken Ozan Elektronik Para Kurucusu Dr. Ozan Özerk,Mastercard Engage Partner Programı’na katılmak bizim için çok değerli. Ürünlerimizi ve hizmetlerimizi sürekli gelişim ve değişim vizyonuyla sunarken, hizmet teklifimizi daha üst seviyelere taşımamıza yardımcı olmak için iş ortaklıklarımızı sürdürüyoruz. Mastercard Engage Partner statümüz, birinci sınıf bir hizmet vizyonumuzu gerçekleştirmeye ve küresel bir fintek olma hedefimize ulaşmamıza yardımcı olacak” dedi.

Ömer Suner: Mastercard Engage Partner Programı Ozan İçin Kilometre Taşı

Ozan’ın küresel pazardaki varlıklarının önemini vurgulayan Ozan Elektronik Para CEO’su Ömer Suner,Mastercard ile yaptığımız çalışma ve son dönemde Mastercard Engage Partner Programı’na katılmamız önemli bir adımı temsil ediyor. Bu ortaklık, yenilik odaklı yaklaşımımızı ve küresel arenada faaliyet gösterme vizyonumuzu vurguluyor. Hızlı kart çıkarma, sadece işletmelere rekabet avantajı sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda onlara daha geniş bir perspektifle düşünme ve detaylı planlama konusunda destek oluyor. Bu noktada çok daha güzel işlerle sektöre değer katmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.