Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ) ile Vakıf Katılım arasında gerçekleştirilen protokol ile vatandaşlar Vakıf Katılım tarafından sunulan hizmetlere PTT iş yerlerinden kolayca ulaşabiliyor.

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ) ile Vakıf Katılım arasında gerçekleştirilen protokol ile vatandaşlar Vakıf Katılım tarafından sunulan hizmetlere PTT iş yerlerinden kolayca ulaşabiliyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren PTT AŞ, 184 yıllık tecrübesi ile posta kargodan bankacılık hizmetlerine, lojistikten e-ticarete kadar birçok alanda ülkemizin dört bir yanındaki iş yerleri ile vatandaşlara hizmetlerini sunuyor.

 

PTT AŞ İLE VAKIF KATILIM ARASINDA İŞ BİRLİĞİ SAĞLANDI

PTT AŞ tarafından sunulan hizmetler çağın gereklerine göre yenileniyor ve bu doğrultuda yenilikçi adımlar atılıyor. Bu kapsamda hizmetlerine bir yenisini daha ekleyen PTT AŞ, Vakıf Katılım ile iş birliği protokolü imzaladı. PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten ve Vakıf Katılım Genel Müdürü Mehmet Ali Akben’in katılımı ile düzenlenen iş birliği protokolü imza töreni Ankara PTT Pul Müzesi’nde gerçekleşti.

 

VAKIF KATILIM HİZMETLERİ PTT İŞ YERLERİNDE 

Türkiye’nin dört bir yanında hizmetlerine kesintisiz bir şekilde devam eden PTT AŞ ile Vakıf Katılım arasında gerçekleştirilen iş birliği kapsamında Vakıflar Genel Müdürlüğü Kira Tahsilatları, Hesap Açma, Para Çekme / Yatırma gibi Vakıf Katılım hizmetleri PTT iş yerlerinden gerçekleştirilebiliyor.

 

Hakan Gülten: ¨Sektördeki gelişmeleri yakından takip ederek teknolojik imkanları etkin bir şekilde kullanıyoruz¨

PTT AŞ ile Vakıf Katılım arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında konuşma gerçekleştiren PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten, PTT’nin kuruluşundan itibaren yenilikçi bir bakış açısına sahip olduğunu belirttiği konuşmasında, “Şirketimiz, sektördeki gelişmeleri yakından takip ederek ve teknolojik imkanları etkin bir şekilde kullanarak, vatandaşlarımıza en güncel ve kaliteli hizmeti sunmayı ilke edinmiştir. Yenilikçi çözüm modelleriyle hizmet ağını sürekli genişleten Şirketimiz geleceğe emin adımlarla ilerlemektedir. Her zaman daha iyiyi hedefleyerek faaliyetlerini sürdüren PTT’miz bulunduğu sektörlerde başarılarına yenilerini eklemek için çalışmalarına da devam etmektedir. Bu noktada Şirketimiz ülkemizin önemli kurum ve kuruluşlarıyla iş birlikleri gerçekleştirmiştir. Yakın zamanda Türkiye’nin 81 ilinde hayata geçirilen ve PTT’mizin de yer aldığı TAM ATM uygulaması bu vizyonumuzun önemli bir göstergesidir. Proje kapsamında Şirketimizin de aralarında bulunduğu 7 bankanın ATM’si tek çatı altında birleşti. PTT Ailesi olarak topluma fayda sağlayacak hizmetlerimizi artırmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıran ve ihtiyaçlarını karşılayan bu iş birliklerimize bugün bir yenisini daha eklemekten büyük bir mutluluk duyuyoruz¨ ifadelerini kullandı.

 

Mehmet Ali Akben: “Kaynaklarımızı yüksek katma değer sağlayan projelere kanalize ediyoruz”

Gerçekleştirilen iş birliğine dair açıklamada bulunan Vakıf Katılım Genel Müdürü Mehmet Ali Akben, “Ekonomik olarak büyümenin ve güçlenmenin ön koşulu olan tasarruf ülkemizin ana gündem maddelerinden biri. Var olan imkanları en efektif şekilde kullanmak ve bunu bir ekonomik kültür haline getirerek sürdürülebilir kılmak adına devletimiz kararlılıkla çalışmalarına devam ediyor. Bizler de bu anlamda üzerimize düşen sorumluluğun farkındalığıyla kurulduğumuz günden bu yana elimizdeki kaynakları yüksek katma değer sağlayan projelere, iş birliklerine kanalize ediyor, ülkemizin gücüne güç katmak için çaba harcıyoruz. Bugün burada bir arada olma amacımız da aslında bu fikre, bu vizyona hizmet eder nitelikte. Ülkemizin en köklü kurumlarından biri olan PTT ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği neticesinde coğrafi kapsama alanımızı ve erişim ağımızı genişleterek, bundan böyle çok daha fazla vatandaşımıza ulaşabileceğiz. Bu iş birliğinin hayata geçmesine vesile olan, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

TAM ATM İLE ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI

Yakın bir zamanda hizmete sunulan TAM (Türkiye’nin ATM Merkezi) projesiyle birlikte aralarında Vakıf Katılım ve PTT’nin de bulunduğu 7 bankanın ATM’si tek bir çatı altında birleşti. Projenin, vatandaşlara ulaşılabilirlik anlamında fayda ve orta vadede ülke ekonomisine katkı sağlaması bekleniyor.