Türkiye’nin önde gelen kurumlarında ve global şirketlerde 25 yıl boyunca pazarlama ve iş geliştirme yöneticiliği yapan Zehra Tuğçe Erül, Sipay’in CMO’su olarak göreve başladı.

Erül; şirketin hedef ve vizyonu doğrultusunda pazarlama stratejileri oluşturmanın yanı sıra kurumsal iletişim faaliyetlerinin yönetiminden de sorumlu olacak.

2019 yılında lisans alarak finansal teknoloji sektörüne “ödeme sistemleri alanına yenilikçi ve dinamik çözümler sunma” mottosuyla giriş yapan ve PSM Awards’da 2 “altın” ödüle layık görülmesinin yanı sıra Deloitte Teknoloji Fast 50’de Türkiye’nin en hızlı büyüyen fintek şirketi olan Sipay, yönetim kadrosunu tecrübeli isimlerle güçlendirmeyi sürdürüyor.  Pazarlama ve iş geliştirme alanlarında çeyrek asırlık deneyime sahip Zehra Tuğçe Erül, Sipay’in CMO’su (Chief Marketing Officer) olarak atandı. 1 Mayıs itibarıyla göreve başlayan Erül; yurt içi ve yurt dışı pazarda hem kurumsal müşterilerin hem de son tüketicilerin ihtiyaçlarını anlayıp bu ihtiyaçları büyüme hedefine hizmet eden ve müşteri memnuniyetini artıran etkili pazarlama stratejilerine entegre etme ve yönetme sorumluluğunu üstlenecek.

 

Zehra Tuğçe Erül kimdir?

Marmara Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü mezunu olan Zehra Tuğçe Erül; pazarlama ve iş geliştirme alanlarında 25 yıllık deneyime sahiptir. TBWA, Lowe, Arçelik, Samsung, Hopi ve Netmarble gibi köklü ve öncü şirketlerde üst düzey yönetici olarak görev yapan Erül; marka yaratma, pazarlama stratejileri ve iletişimi, performans, CRM, çok kanallı ticaret ve veri odaklı pazarlama konularında derinlemesine bilgi sahibidir. Sonuç odaklı iş yönetim anlayışıyla hem ajans hem de müşteri tarafında, start-up’lardan büyük holdinglere kadar geniş bir yelpazede ve mobil oyundan beyaz eşyaya kadar birçok farklı sektörde başarılı projeler hayata geçiren ve ödüller kazanan Erül; marka ve pazarlama stratejisi, dijital strateji, mobil oyun, monetizasyon ve oyunlaştırma konularında eğitmenlik de yapmaktadır.