KPMG ve DMR, Microsoft ürünlerine dayalı hizmetlerde güçlerini birleştirdi.

Microsoft ürünlerine dayalı hizmetlerde güçlerini birleştiren KPMG ve DMR, bu iş birliği ile Türkiye’de en büyük kurumların başarılı şekilde Microsoft ürünlerini kullanarak ERP ve CRM dönüşümlerini gerçekleştirmelerine yardımcı olacak.

Günümüzde gerçekleşen teknolojik dönüşüme iş gereksinimlerinden dolayı ihtiyaç duyan şirketler iş uygulamalarını ve sistemlerini değiştirirken bir yandan da iş süreçlerini ve yetkinliklerini de değiştiriyor. Microsoft’un bu amaçla geliştirdiği zengin iş uygulamaları dünya çapında kurumların en yoğun şekilde rağbet ettiği ürünler arasında yer alıyor. Bu ürünleri başarılı şekilde kullanabilmek isteyen kurumların ise doğru iş danışmanlarına ve teknoloji danışmanlarına ihtiyacı bulunuyor.

Bu ihtiyaçtan yola çıkan KPMG, DMR ile Microsoft ürünleri için yeni bir iş birliğine imza attı. İş birliği ile KPMG’nin finansal ve finans dışı alanlardaki sektörel deneyimi ve büyük çaplı teknoloji dönüşümlerindeki yetkinliği DMR’nin deneyimli Microsoft ekibi ile birleşti. Bu birleşme ile Türkiye’deki en büyük ve en kaliteli Microsoft Dynamics ekibi olma yolunda önemli bir adım atan her iki şirket, Türkiye’de en büyük kurumların başarılı şekilde Microsoft ürünlerini kullanarak ERP (kurumsal kaynak planlaması) ve CRM (müşteri ilişkileri yönetimi) dönüşümlerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmayı hedefliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan KPMG Türkiye Teknoloji Hizmetleri Şirket Ortağı Murat Sedef, “KPMG olarak, global sistem entegratörüyüz ve büyük çaplı dönüşüm projelerine liderlik ediyoruz. Microsoft Dynamics 365 Yılın Finans İş Ortağı ödülüne sahip olarak, Microsoft’un yeni getirdiği derecelendirme sistemi olan Microsoft Bulut İş Ortağı Programı (MCPP) içerisinde en üst kategoride yer alıyoruz. Bu ödül ve derecelendirme, dünya genelinde sunduğumuz yüksek kaliteli hizmetlerin ve yenilikçi çözümlerinin bir kanıtı niteliğini taşıyor. Global çapta 5 binden fazla sertifikalı Microsoft uzmanımızla, müşterilerimizin dijital dönüşüm yolculuklarını hızlandırmak için çalışıyoruz. Bu iş birliği ile bu alandaki tecrübemizi artık Türkiye’ye de taşıyoruz. Türkiye’deki en büyük ve en kaliteli Microsoft Dynamics ekibi olma yolunda yaptığımız bu iş birliği, KPMG ve DMR’nin ortak vizyonunu da yansıtıyor. Bu birleşme, müşterilerimize sunduğumuz çözümleri daha da güçlendirecek ve Türkiye’deki en büyük kurumların başarılı bir şekilde Microsoft ürünlerini kullanarak dijital dönüşümlerini gerçekleştirmelerine yardımcı olacak.” dedi.

DMR Bilgi Teknolojileri Yönetici Ortağı İlker Demirkapı ise açıklamasında şunları söyledi: “Türkiye’de Microsoft Dynamics alanında en büyük Microsoft iş ortaklarından biri olan DMR olarak kuruluşumuzdan bu yana Dynamics ürünlerinin gelişiminde bizzat yer aldık, farklı sektörlerde ve kurumlarda çok sayıda bu ürünlerin implementasyonunu yaptık. Hizmetlerimiz ve yetkinliklerimiz, sadece yurt içinde değil, yurt dışında da büyük talep görüyor. Derin bilgi birikimi ve tecrübemiz ile müşterilerimize en iyi çözümleri sunduğumuz bu yolculukta KPMG ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliğinin Dynamics ürünleri konusundaki uzmanlığımızı ve geniş hizmet yelpazemizi daha da ileriye taşıyacağından hiçbir şüphemiz yok. Birlikte, Türkiye’deki en büyük ve en kaliteli Microsoft Dynamics ekibini oluşturmaktan ve müşterilerimize en iyi hizmeti sunacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu iş birliği sayesinde KPMG’nin süreç yönetimi uzmanlığı ile DMR’nin teknik yetkinliklerini bir araya getirerek Türkiye’deki Microsoft hizmet pazarında önemli bir sinerji yaratmayı hedefliyoruz. Ayrıca, piyasadaki kaynak açığını gidermek için ortak düzenlenecek bootcamp ve benzeri organizasyonlarla yeni yetenekler yetiştirilecek ve sektöre kazandıracağız.”