OKX yılın 3. çeyreğinde kullanıma sunacağı “Akıllı İşlemler” ile birlikte, CeFi dünyasında, her deneyim düzeyinden trader’lara hitap eden konsolide bir yapay zekâ destekli pazar yeri ve al-sat işlemi kopyalama teknolojisi sunacak.

Dünyanın önde gelen kripto borsası  ve Web3 teknoloji şirketiOKX, Copy TradeSinyal İşlemleri ve Al-Sat Botları dahil olmak üzere OKX’in tüm otomatik al-sat ürünlerini tek bir pazar yerinde bir araya getiren yapay zekâ destekli platformu “Akıllı İşlemler”i yılın 3. çeyreğinde kullanıma sunacağını bugün duyurdu. OKX, CeFi dünyasında, her deneyim düzeyinden traderlara hitap eden konsolide bir yapay zekâ destekli pazar yeri ve al-sat işlemi kopyalama teknolojisi sunan ilk büyük oyuncu oldu.

OKX, yakında kullanıma sunulacak “Akıllı İşlemler”i kutlamak adına, lider trader’lar için 150.000 USDT değerinde ödüllerin ve özel ve uzun ömürlü avantajların yer aldığı “Akıllı İşlemler Süper Ligi” etkinliğini de bugün başlattı. Etkinlik, “Akıllı İşlemler”in kullanıma sunulmasından önce ve sonra bir yıl boyunca devam edecek bir dizi girişim kapsamında yer alıyor. Etkinlik kayıtları 19 Haziran saat 07.00 itibarıyla başlayacak. Al-sat işlemleri ise 30 Haziran saat 19.00 itibarıyla başlayıp 31 Temmuz saat 18.59 itibarıyla sona erecek.

OKX’in kriptoya giriş engellerini ortadan kaldırmaya yardımcı olmak üzere tasarlanan “Akıllı İşlemler” pazar yeri, başlangıçta aşağıda belirtilen otomatik al-sat çözümlerini sunacak:

  • Müşterilerin en iyi performans gösteren “lider trader’ların” stratejilerini kopyalamalarını sağlayan Copy Trade;
  • Teknik analize dayalı otomatik stratejiler sunan veya ne zaman kripto alıp satacağınıza dair öneriler “sinyaller” veren bir al-sat botu ve pazar yeri olan Sinyal İşlemleri ve
  • Müşterilere, programlanmış algoritmalardan faydalanarak belirli al-sat stratejilerine göre al-sat işlemlerini otomatik olarak gerçekleştirme olanağı sağlayan al-sat botları.

Bu çözümlere, müşterilerin makro piyasa trendlerine göre ürünleri, trader’ları veya stratejileri keşfetmelerine yardımcı olan özellikler gibi bir dizi UX iyileştirmesi eşlik edecektir. Tüm bunların yanı sıra, “Akıllı İşlemler” platformu her trader’ın uzmanlık düzeyine uygun şekilde devamlı olarak iyileştirilecek ve henüz kullanılamamakla birlikte, parametrelerin yapay zekâ tarafından belirlendiği ikili yatırım katılımları gibi yeni ürün ve araçlar tanıtacaktır.

OKX’in copy trade ürünlerinin yanı sıra al-sat ve sinyal botları üzerinden al-sat işlemleri yapan uygun “Akıllı İşlemler Süper Ligi” katılımcıları, bireysel Kâr ve Zarar (K&Z) yüzdesi artışına göre sıralanacak ve bu sıralamada birinci olan lider trader 10.000 USDT ödülün sahibi olacak. Lider trader’lar, borsanın piyasaya liderlik eden ve yüksek komisyonların ve diğer al-sat avantajlarının yer aldığı “Lider Trader Avantaj Paketi”ne erişmenin yanı sıra, özel etkinliklere, bölgesel buluşmalara ve daha pek çok avantaja erişim sağlayan OKX “Alfa Trader” topluluğuna da davet edilecek.

OKX’in Ticari Faaliyetlerden Sorumlu Yöneticisi Lennix Lai şu açıklamalarda bulundu: CeFi dünyasında, hem piyasaya hem de trader’ların uzmanlık düzeyine uyum sağlayan yapay zekâ destekli otomatik bir al-sat platformu sunan ilk borsa olmanın heyecanını yaşıyoruz. Yapay zekâ gibi yenilikçi teknolojilerden faydalanarak, kripto alım-satımına giriş engellerini ortadan kaldırmayı ve alım-satımı hem yeni başlayanlar hem de deneyimli trader’lar için daha erişilebilir, verimli ve ödüllendirici bir deneyime dönüştürmeyi hedefliyoruz.”