Finartz’ ın iştiraki olarak faaliyet gösteren Finartz Connect, gençlerin teknoloji dünyasında güçlü bir yer edinmelerini hedefleyen Fintechstar Bootcamp Programı’nın ilk dönemini başlattı.

Dijital çağda operasyonlarını ve kullanıcı deneyimlerini geliştirmek isteyen tüm kuruluşlara yenilikçi ödeme teknolojileriyle güç veren Finartz’ ın iştiraki olarak faaliyet gösteren Finartz Connect, gençlerin teknoloji dünyasında güçlü bir yer edinmelerini hedefleyen Fintechstar Bootcamp Programı’nın ilk dönemini başlattı. IOS Swift, Android Kotlin ve İş Analisti Uzmanlığı alanlarında eğitimler sunan program, gençleri geleceğin teknoloji liderleri olarak yetiştirmeyi hedefliyor.

Finartz ofisinde yüz yüze ve çevrimiçi oturumlarla Türkiye’nin her yerinden katılımcılara açık olarak yürütülen eğitimler, altı hafta boyunca devam edecek. Yoğun bir teknik eğitimin verileceği programı başarıyla tamamlayan adaylar kariyerlerine Finartz Connect ekibinde başlama fırsatı elde edebilecekler.

Deneyimli profesyonellerle iş birliği yapılarak hazırlanan program, Finartz ekibinin yanı sıra farklı uzmanların katkılarıyla zenginleştirilmiş bir eğitimci kadrosu ile gençlere yol gösterici bir mentorluk süreci sunuyor. Fintek ekosisteminin önde gelen isimleri Soner Canko, Celal Cündoğlu ve Finartz Connect Genel Müdür Yardımcısı Nesrin İlker Peker’in danışmanlığıyla hayata geçirilen program, gençlerin teknoloji dünyasında derinlemesine bilgi ve uygulamalı deneyim kazanmalarını sağlayarak, potansiyellerini en üst düzeye çıkarmayı hedefliyor.

Finartz Connect Genel Müdür Yardımcısı Nesrin İlker Peker konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Fintechstar Bootcamp programı ile yeni mezun gençlere istihdam fırsatları sunma ve iş dünyasına hazırlama konusunda kararlıyız. Eğitim süreci sonunda, gençlerin kariyer yolculuklarına rehberlik etmeyi ve ekosistemimize kazandırmayı amaçlıyoruz. İş birliği yaptığımız paydaşlarımızın taleplerine uygun olarak, ortamlarına hızlı entegre olabilecek, ürün ve uygulamalara hakim çalışanlar yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bu çabalarımızla, paydaşlarımıza değer katmanın yanı sıra, ülkemize donanımlı yazılımcılar kazandırmayı önceliğimiz olarak görüyoruz. Gençlerin teknoloji alanında yetkin ve yenilikçi profesyoneller olmalarını sağlamak için desteğimizi sürdüreceğiz.” dedi.

 

 

Finartz Connect Hakkında

Dijital cüzdan, elektronik para ve ödeme kuruluşu altyapıları,  e-ticarette ödeme doğrulama için EMV 3D Secure çözümleriyle öne çıkan Finartz’ın yüzde yüz iştiraki olarak 2023 yılında kurulan Finartz Connect, fintekler, bankalar ve büyük ölçekli e-ticaret şirketleri için ödeme sistemleri, bankacılık ve e-ticaret sektörlerinde uzmanlaşmış bir çözüm ortağıdır. Nakitsiz toplum için yenilikçi çözümler vizyonuyla hareket eden Finartz’ ın vizyonunun bir parçası olarak faaliyet gösteren Finartz Connect, alanında uzman, deneyimli ve yetenekli profesyonelleri ile  iş ortaklarının stratejik hedeflerine ulaşmalarını desteklerken  yenilikçi projeler aracılığıyla da inovasyon yeteneklerini artırmaya yönelik çalışmalarını sürdürmektedir.