Payfull, hizmet yelpazesini genişleterek tahsilat çözümleri alanında yeni bir dönüşüm başlatıyor. Payfull, sadece bir hizmet sağlayıcı olmanın ötesine geçerek, tüm sektörü kapsayan bir ekosistemin merkezi olmayı hedefliyor.

2015 yılından bu yana ödeme ve tahsilat çözümleri sunan Payfull, sektördeki rolünü yeniden tanımlıyor. Online Tahsilat Sistemi ve Bayi Tahsilat Sistemi çözümleri ile işletmelerin ödeme süreçlerini zahmetsizce yönetmelerine olanak tanıyan Payfull, aynı zamanda Online Otel Tahsilat Sistemi ve Grup Şirketleri Tahsilat Yönetimi gibi ürünleriyle de sektörlere yönelik çözümler sunarak verimliliği artırıyor. İşletmeler, tek panelden farklı banka POS’larını yönetebilme ve çeşitli para birimleri üzerinden tahsilat yapabilme özellikleri sayesinde finansal operasyonlarını hızlandırıyor. 2025 yılı sonunda işlem hacmini 10 milyar TL’ye çıkarmayı hedefleyen Payfull, sektördeki etkisini artırmayı ve sürdürülebilir yeniliklerle iş ortaklarına üstün hizmet sunmayı amaçlıyor.

 

Her An ve Her Yerde Güvenli Online Tahsilat

Online tahsilat sistemi, geleneksel yöntemlerin aksine, müşteriler ve bayilerden günün her saati, hızlı ve işlevsel ödeme almayı sağlıyor. Payfull online tahsilat sistemi ile fiziki POS cihazına gerek kalmadan internet üzerinden kolayca tahsilat yapılabiliyor. Sistem, entegrasyon süreçleri sayesinde çeşitli ödeme çözümlerini hızlıca panele entegre ediyor, ödeme linki oluşturarak müşterilerle paylaşmayı sağlıyor ve tüm tahsilatları tek ekrandan görüntüleyip raporlama yapmayı mümkün kılıyor. 7/24 tahsilat yaparak gelirleri artırıyor, operasyonel yükü azaltıyor ve müşteri memnuniyetini artırıyor.

 

Bayi Tahsilat Sistemi ile Nakit Akışını Güçlendiren Çözüm

Bayi tahsilat sistemi, bayilik sistemi ile çalışan firmaların tahsilat süreçlerini kolaylaştıran ve hızlandıran bir çözüm sunuyor. Bu sistem, bayilerin müşterilerinden ve alt bayilerinden günün her saatinde ödeme almasını sağlıyor ve POS cihazı gerektirmeden SMS, e-posta veya link ile tahsilat yapma imkanı tanıyor. Aynı zamanda, muhasebe entegrasyonu, sahada tahsilat ve gelişmiş raporlama gibi özellikler sunarak, tahsilat risklerini azaltıyor ve işletmelerin nakit akışını artırıyor.

Bayiler, bu sistem sayesinde müşterilerine taksitli ödeme ve vade kampanyaları gibi esnek çözümler sunabiliyor, böylece işletmenin finansal istikrarı ve karlılığı destekleniyor.

 

2025’te İşlem Hacmini 10 Milyar TL’ye Çıkaracağız

Şirketin hedefleri ve yaklaşımları hakkında konuşan Payfull Genel Müdürü Özgür Gerçek, Payfull olarak, ödeme sistemleri sektöründe sürdürülebilir yenilikler sunarak etkimizi artırmayı ve 2025 yılı sonunda işlem hacmimizi 5 katına çıkararak 10 milyar TL’ye ulaşmayı hedefliyoruz. Sunduğumuz Online Tahsilat çözümleri, Otel Tahsilat Çözümleri, Bayi Tahsilat Sistemi ve turizm sektörüne özel geliştirdiğimiz Travel Payment Solutions gibi yeniliklerle, sektördeki ihtiyaçları doğrudan adresleyerek kullanıcılarımızın işlerini daha verimli hale getiriyoruz. Tüketicilerin işlerini zahmetsizce halletmelerini sağlamak ve Payfull’un ödeme sistemleri pazarında daha erişilebilir ve entegre çözümler sunma hedefi doğrultusunda önemli adımlar atıyoruz. Büyük bir dönüşüm sürecine giren Payfull, hizmet yelpazesini genişleterek kurumsal müşterilere uçtan uca ödeme çözümleri, açık bankacılık ve Banking as a Service (BaaS) teknolojileri sunmaya devam edecek. Bu süreçte, odaklı ve güncel hizmetlerimizle sektörde lider konuma gelmeyi ve müşterilerimize benzersiz bir deneyim sunmayı hedefliyoruz. Payfull ekosisteminde yer almak isteyen tüm sektör paydaşlarımızı birlikte çalışmaya ve işlerini büyütmeye davet ediyoruz” açıklamasında bulundu.