Vepara ve Alışverişlio Güçlerini Birleştiriyor. Yapılan iş birliği kapsamında Alışverişlio’nun cüzdan altyapısı ve kart çözümleri, Vepara’nın yenilikçi ödeme ve dijital finansal çözümleri altyapısına emanet edildi.

Ulusal ve yerel 50.000’den fazla noktada hizmet sağlayan, günlük alışverişleri daha kârlı ve sürdürülebilir hale getirmek amacıyla kullanıcılara nakit geri iade konusunda hizmet sunan SuperApp Alışverişlio, finansal teknolojilerde öncü Vepara ile güçlerini birleştirdi.

Yapılan iş birliği kapsamında Alışverişlio’nun cüzdan altyapısı ve kart çözümleri, Vepara’nın yenilikçi ödeme ve dijital finansal çözümleri altyapısına emanet edildi.

 

Alışverişlio CTO’su Oğuzhan Topal “Vepara iş birliği daha kapsamlı ve güvenli finansal hizmetler sunma vizyonumuzun parçasıdır”

Alışverişlio’nun CTO’su Oğuzhan Topal konuyla alakalı olarak; “Bu iş birliği ile Alışverişlio, kullanıcılarına daha geniş bir hizmet yelpazesi sunarak alışveriş deneyimini daha da iyileştirmeyi hedefliyor. Vepara ile gerçekleştirdiğimiz bu stratejik iş birliği, Alışverişlio olarak kullanıcılarımıza daha kapsamlı ve güvenli finansal hizmetler sunma vizyonumuzun bir parçasıdır. Vepara’nın dijital cüzdan ve ön ödemeli kart çözümleri sayesinde, kullanıcılarımızın günlük alışveriş deneyimini daha da iyileştirmeyi hedefliyoruz. Bu iş birliği, sadece teknoloji ve hizmetlerimizin entegrasyonunu değil, aynı zamanda kullanıcı memnuniyetini de artırmayı amaçlıyor. Birlikte yarattığımız bu değerden dolayı çok heyecanlıyız ve kullanıcılarımıza sunduğumuz çözümleri sürekli olarak geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

  

Vepara CTO’su Muhammet Şahin: “Vepara’nın en önemli farkı, ekibimizin hem deneyimli hem de yaptıkları işi tutkuyla yapmaları.”

“Bu iş birliği özelinde Alışverişlio ile cüzdan alt yapısı iş birlikteliğimiz bizleri çok heyecanlandırdı çünkü Fintechlerin genel olarak sağlaması gereken en önemli özelliklerden biri ‘Cashback’, yani kullanıcıya fayda sağlamak, tasarruf ettirmek ve kazandırmaktır. Bu yüzden Alışverilio’ya cüzdan altyapımızı sunmak bizim için çok kıymetli. 15 senedir finans ve teknolojinin içindeyim. Altyapı, yazılım, doğru ürün bunlar zaten işin olmazsa olmazı diyebilirim. Vepara; sanal POS, fiziki POS, White label ödeme çözümleri, dijital cüzdan, ön ödemeli kartlar gibi konularda refleksleri oldukça kuvvetli. Burada Vepara’nın en önemli farkı, ekibimizin hem deneyimli hem de yaptıkları işi tutkuyla yapmaları. Vepara ekibi, kullanıcının ne istediğini keşfedip hem arayüz hem de teknolojiyi tamamen inhouse geliştirerek, markaya özgü terzi işi inovatif çözümler sağlıyor. Bu ortaklık, sadece iki şirketin değil, aynı zamanda kullanıcıların da kazançlı çıkacağı bir iş birliği olacak,” dedi.