Hızlı market teslimat sektörünün öncüsü Getir, kullanıcılarına getirdiği mutluluğu vurgulayan yeni reklam kampanyasını başlattı.

Getir Geldi” sloganını taşıyan kampanya, Getir’in kullanıcıların hayatını kolaylaştırarak mutluluğu artırmasına odaklanıyor.

Dünyada bir ilki başlatarak market ürünlerini dakikalar içinde kullanıcılarıyla buluşturan Getir yeni reklam kampanyasını başlattı. “Getir Geldi” sloganıyla yola çıkan kampanya, Getir’in sunduğu kolaylıklarla kullanıcılarının hayatlarındaki mutluluğu, uzun yıllardır alıştıkları şekilde artırdığını vurguluyor.

 

 

Reklam filmi, sabah kahvaltısı hazırlığı, evde dondurma keyfi, arkadaşlarla birlikte izlenen maç heyecanı ve ailenin en küçüğünün mama saati gibi herkesin gündelik hayatından tanıdığı örneklerle, Getir kullanıcılarının bu anlardaki mutluluğunu ekranlara taşıyor. Getir kuryelerinin dans etmesiyle vurgulanan mutluluk, kullanıcıların siparişlerini teslim almalarıyla birlikte bulundukları mekânın tamamına yayılıyor.

 

Mutluluğun filmi renk, müzik ve dans ile çekildi

Yeni reklam kampanyası, Getir’in hafızalarda yer edinen mor ve sarısının yeni renklerle zenginleştiği bir görsel dünyaya sahip. Bee Gees’in 1977 yılında seslendirdiği günden bu yana tüm zamanların en kült dans şarkılarından biri olan Stayin’ Alive’ınGetir yorumu ise mutluluğun en çarpıcı taşıyıcısı olarak öne çıkıyor.

Getir’in kullanıcılarıyla yıllar içinde “mutluluk” üzerinden kurduğu bağı güçlendirme hedefiyle kurgulanan yeni reklam kampanyası, televizyon, radyo, dijital platformların yanı sıra gazete ve dergilerde de eş zamanlı olarak yayınlanmaya başlandı.

 

“Getir Geldi” Reklam Filmi Künyesi

 

Reklamveren: Getir

Reklamveren Temsilcileri: Yasemin Çelikboy, Meltem Ersöz, Hüseyin Doğan, Fırat Doğu Gül, Merve Çiner, Elif Özcan, Ecem Akalın, Canberk Kavşuk

Reklam Ajansı: Jüpiter İstanbul

Kreatif Direktörler: Ali Can Savaş, Mert Demirhan

Kreatif Ekip Liderleri: Doğukan Yılmaz, Umut Esin

Kreatif Ekip: Mari Kızılkaya, Beste Kablan

Müşteri İlişkileri: Setenay Ergin, Ayça Zeynep Yüksel, Barış Atan, Meltem Keleş

Ajans Prodüktörü: Tuğse Gökhan

Yapım Şirketi: Kala Film

Yönetmen: Bora Ozan

Müzik: Caner Anar, Burhan Çatılı

Post Prodüksiyon: Roots Post Production