Kurum ve kuruluşlara ‘Geleceğe Taşıyan Dijital Çözümler” sunan Sistem 9 yönetimi, bu yıldan itibaren “Ölçümlenen, Dinamik, Etkileşimli İçerik Yönetimi-ÖDE” uygulamasına odaklı hizmet verecek. Böylece, geliştirdikleri kişi tanıma sistemleri sayesinde başta reklam verenler olmak üzere herkes, bütünleşik hizmetleriyle tanışmış olacak.

Dünyada 12 ülkede “Geleceğe Taşıyan Dijital Çözümler” mottosuyla, kurum-kuruluşlara dijital yayın ve bilgilendirme ekranı hizmeti sunan, ayrıca sahip olduğu indoor-outdoor mecralar ile reklamverenlere hizmet sağlayan Sistem 9 yönetimi, şimdi de “ÖDE” uygulamasını başlatıyor. Kurup yönettikleri 20 bini aşkın dijital yayın ve bilgilendirme ekranlarını (Digital Signage) sadece kurumsal içerik verip, reklamların yayınlandığı mecra olmanın ötesine taşımak istediklerini belirten Sistem 9 Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Akın, “Bu mecraları sağlıklı bir şekilde ölçümlenebilen, şeffaf sistemler haline getirmeyi hedefliyoruz” diyor.

Her ölçekte şirket yöneticisinin günümüzde reklam bütçelerini ‘harcanan para/elde edilen yarar’ dengesinde ele aldığını hatırlatan Akın bu konuda şunları söylüyor: “Sistem 9 olarak, gelişmiş teknolojilerden de yararlanan bir firmayız. Kural bazlı içerik tanımlama ve geliştirdiğimiz kişi tanıma sistemleri sayesinde, reklamverenlere bütünleşik hizmetler sunuyoruz.”

Sistem 9’un bu yıldan itibaren “Ölçümlenen, Dinamik, Etkileşimli İçerik Yönetimi-ÖDE” uygulamasına odaklanacağını belirten Akın, ÖDE’nin kurum ve kuruluşlara sağlayacağı yararları şöyle özetliyor: “Uygulama sayesinde reklamverenlere; Neyin: Hangi içeriğin?, Nerede: Hangi ekranlarda?, Nasıl: Hangi tasarımla?, Ne Zaman: Hangi saatlerde?, Neden: Hangi gösterilme şartına bağlı olarak?, Kim; Kaç defa? İzlendiğini yani ‘5N 1K’ mantığıyla hizmet sunuyoruz. Böylece reklam verenler de mesajlarını doğru bilgilerle, doğru zamanda ve doğru hedef kitleye ulaştırma imkanına kavuşmuş olacak.”