Dünyada 600’ün üzerinde lounge’a ücretsiz giriş ve TAV Passport ayrıcalıklarından faydalanabilmeyi sağlıyor Diners Club Card artık ülkemizde de kullanıma açılıyor. ABank, dünya çapında 185 ülkede milyonlarca işyerinde geçerli olan Diners Club ile işbirliği anlaşması imzaladı. ABank, bu anlaşma ile Diners Club Card’ı Türkiye’de müşterilerine sunan tek banka oldu.

Seyahat ve yeme-içme alanlarında dünyanın önde gelen markalarından biri olan Diners Club Card’ı Türkiye’ye tekrar getiren ABank, müşterilerinin restoran ziyaretlerinin yanı sıra dünyanın neresine olursa olsun gerçekleştirecekleri seyahatlerinden de en üst düzeyde keyif almalarını hedefliyor. Diners Club’ın dünya üzerinde sahip olduğu 600’den fazla lounge’a ücretsiz giriş sağlamasının yanında armağan ettiği TAV Passport Kart ile pek çok ayrıcalığa da sahip olan Diners Club Card, ABank’ın yüksek gelir grubundaki müşterilerine yönelik bireysel bankacılıktaki özel uygulamalarının en önemli adımlarından biri olduğu belirtiliyor.

YÜKSEK GELİR GRUBUNDAKİ MÜŞTERİLERE ÖZEL ÜRÜNLER

ABank Genel Müdürü Müge Öner, müşterilerine özel deneyim sunmaya odaklı bankacılığın ABank’ın önceliklerinden biri olduğunu söyledi. Öner, yüksek gelir grubundaki müşterilerini yeni ürünleriyle buluşturduklarını belirterek, sözlerine şöyle devam etti: “Seçkin yaşamların kart programı olan Diners Club International ile işbirliği yaparak Diners Club Card’ı Türkiye’de kullanıma sunmaktan mutluluk duyuyoruz. ABank Diners Club Card ile müşterilerimizin hayatlarına değer katacağına inandığımız hizmetler ve ayrıcalıklar sunacağız.”

KATIL, KEŞFET, YAŞA

Diners Club Card’ın, ABank’ın bireysel bankacılıktaki hedef kitlesinin ihtiyaçlarını karşılamasında önemli bir adım olduğunu belirten ABank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sezin Erken, yüksek prestijli, seyahatlerde ve restoranlarda müşterilerine ayrıcalıklar sağlayan ABank Diners Club Card’ı Platinum ve Black olmak üzere iki farklı ürün olarak sunduklarını söyledi. Erken, şöyle devam etti: “Diners Club kredi kartını, bankamızın prestiji ve yeni müşteri kazanımı açısından önemli bir ürün olarak konumlandırıyoruz. Böylece ABank olarak müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştıracak ve ABank Diners Club Card fırsatlarıyla seyahatlerinin her anından keyif almalarını sağlayacağız. Sloganımız olan “Katıl, Keşfet, Yaşa”nın da ifade ettiği gibi müşterilerimizin dünyayı keşfetmek ve onun güzelliklerini yaşamak için tek yapmaları gereken Diners Club’a katılmak.”

Diners Club International Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Diane Offereins Diners Club olarak müşterilerine her zaman en iyiyi sunmak üzere çalıştıklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: “Dünyada 30 milyondan fazla noktada kullanılabilen Diners Club Card’ın artık ABank aracılığıyla Türkiye’de de sunulmaya başlanmasının gururunu yaşıyoruz. EMEA Bölgesi’ndeki en önemli pazarlardan biri olan Türkiye, ayrıca bölgenin önde gelen merkezlerinden biri haline de geldi. Diners Club Card müşterileri de Türkiye’yi gerek iş gerekse de turistik olarak sıklıkla ziyaret ediyorlar. Türkiye’yi de hizmet ağımıza alarak dünya çapındaki müşterilerimize hem daha iyi destek vermeyi hem de daha iyi yapılandırılmış bir müşteri tabanı yaratmayı amaçlıyoruz.”

ABANK DINERS CLUB CARD’IN SAĞLADIĞI AVANTAJLAR DÜNYASI

ABank Diners Club Card’ın sunduğu avantaj ve hizmetlerin bazıları:

– ABank Diners Club Card sahipleri dünyada 600’den fazla lounge’dan, bir misafiriyle birlikte ücretsiz şekilde yararlanıyor.

– ABank Diners Club Black Card sahiplerine direkt olarak, ABank Diners Club Platinum Card sahiplerinin belirli bir limitteki harcama sözüne armağan edilen TAV Passport Kart ise havalimanlarında özel güvenlik geçişi, business class check-in, lounge kullanımı, ücretsiz vale/otopark ve indirimli araç kiralama ve diğer pek çok ayrıcalıklı hizmet sunuyor.

– ABank Diners Club Card’ın özel mil programı Club Miles, istenilen havayolundan istedikleri zaman aralığında kazandıkları miller sayesinde bilet alma imkanı sağlıyor.

– ABank Diners Club Card sahipleri ve misafirleri, Türkiye’nin önde gelen restoranlarında yüzde 25’e varan indirimlerden yararlanabiliyorlar.

– Diners Club Platinum Card talep başvuruları şubelerden yapılırken, Diners Club Black Card, davetiye yolu ile alınabilecek.

– ABank Diners Club Card’ın tüm avantaj ve özellikleri için www.abankdinersclub.com adresini ziyaret edebilirsiniz.