Sevdiklerinin posta kutularına çiçek göndermek isteyenlerin tercih ettikleri Londra menşeli startup Bloom & Wild, 3,75 milyon sterlin yatırım alarak Avrupa genelinde teslimat yapma sürecine girdi.

2013 yılında Oxford mezunu olan Aron Gelbard ve eski Hedge Fund ortağı Ben Stanway tarafından kurulan Bloom & Wild, İngiltere’de ve İrlanda’daki müşterilerine ayda on binlerce buket gönderiyor.

Cep telefonundan posta kutusuna çiçek

Mobil uygulama vasıtasıyla çalışan ve insanların sevdiklerine çiçek sipariş etmelerini sağlayan Bloom & Wild, aldığı yatırımla birlikte toplam yatırım miktarını da 7,25 milyon sterlin seviyesine çekmeyi başardı.

Bloom & Wild, aldığı ek fonlarla yeni ürünler geliştirmek ve müşteri deneyimini yukarıya doğru çekmek için çaba göstereceğini belirtti. Kurumsal hediye ticaretini genişletmek ve Avrupa’daki yeni pazarlara yayılmak için projeler geliştirdiklerini belirttiler.

Dijital posta kutuları yerine gerçek posta kutularına çiçek göndermek

Gelişen teknolojiyle birlikte en güzel haberlerini sosyal medya üzerinden alan insanların, dijital posta kutuları yerine gerçek posta kutularına çiçek gönderilmesinin çok daha etkileyici olduğunun altını çizen Bloom & Wild kurucusu Aron Gelbard şunları söyledi:

“Günümüzde insanlar en heyecan verici haberleri WhatsApp veya diğer mesajlaşma servisleri aracılığıyla alıyorlar. Bizse mobil cihazlar üzerinden hediye yollama sistemini daha iyi ürünler ve tasarımlarla sunuyoruz. Teknolojinin nimetlerinden yararlanarak, çiçek göndermeyi de almayı da eğlenceli hale getirmeyi amaçlıyoruz.”