Yerli dijital cüzdan PeP (Paladyum Elektronik Para), finans alanında hizmet vermeyen ancak müşterilerine kolaylık ve avantaj sağlayacak bir kart çıkarmak isteyen marka ve kurumların çözüm ortağı oluyor.

Türkiye’nin yeni dijital cüzdanı PeP; finans kuruluşu olmayan işletmelerin, bir ödeme aracı çıkarmaları için kendilerine çözüm ortaklığı sunuyor. Marka ya da kurumlar, PeP’in kendilerine sağladığı çözüm ortaklığı ile tüketicilerine, kendilerine özel cüzdan ve kartlı ödeme hizmetleri kampanya yönetimi düzenleyebiliyor, farklı indirim ya da avantajlar oluşturabiliyorlar. İşbirliği sayesinde kullanıcılar, markaların sağladığı avantajların yanı sıra, PeP Visa kartın kendilerine sunduğu, dünyanın dört bir yanında ve internette yaptıkları harcamaları avantajlı döviz kurları ile gerçekleştirebilme, yurt içinde ve yurt dışında ATM’leri komisyonsuz kullanarak ekonomik fayda sağlayabilme, yurtiçi ve yurt dışı (uluslararası) para transferi, fatura, kurum ve diğer ödemeleri yapabilme ve ödeme alabilme özelliklerini de kullanabiliyorlar.

Gerçekleştirilen işbirlikleri arasından öne çıkanlar olarak; internet harcamalarında tüketicilere güvenli bir seçenek sağlayacak PeP Kızılay Kart ile, dijital ortamda ve yurt dışında güvenli bir alışveriş deneyimi sunarken aynı zamanda farklı kampanyalarla birbirinden farklı platformlarda kazanç sağlayan OPET PeP Visa Sanal Kart gösteriliyor.

OPET PeP Visa Sanal Kart, 3 farklı kampanya ile OPET müşterilerine kazanç sağlıyor. Opet PeP Sanal Kart ile tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri online alışverişe, akaryakıt alışverişlerinde harcanabilir 30 TL değerinde yakıt puan hediye ediliyor. Toplamda 250 TL tutarındaki dijital platform harcamalarında ise, 30 TL hediye ediliyor.  Yurt dışı bağlantılı 750 TL ve üzeri online harcamada da bir sonraki online harcamada kullanılabilecek 50 TL hediye ediliyor.

PeP altyapısı ile kullanıma sunulan Kızılay logolu Sanal Kart ise alışverişin yardıma dönmesini sağlıyor. Kızılay Sanal Kart ile yapılan harcamalardan elde edilecek gelirin yüzde 50’si Kızılay’a bağışlanıyor.