ArkSigner, 2015 yılından bu yana yenilikçi bakış açısıyla müşterilerine elektronik imza ve kimlik doğrulama alanında çözümler sunuyor.

Şirket finans, sağlık, kamu, eğitim, enerji ve lojistik sektörlerinde sorunsuz işletilebilen ürünleri ile yer alıyor.

Bankacılık sektöründe Ziraat Bankası, İş Bankası, HalkBank, AlbarakaTürk ve KuveytTürk gibi önde gelen bankalara, kamuda T.C. Sağlık Bakanlığı ve T.C. İçişleri Bakanlığı gibi büyük kurumlara ve özel sektörde OPET, ENKA ve KOÇ Sistem gibi öncü firmalara hizmet veren Arksigner, yaklaşık 3 bin 200 kurumsal müşteriye ve 10 milyondan fazla kullanıcıya çözüm sunuyor.

Arksigner aynı zamanda ISO 9001:2005 ve ISO 27001 sertifikalarına sahip, Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi ve HTK kümelenmesi üyesi olarak, ETSI, USB, Bluetooth ve PDF Association standartlarını sağlıyor.

 

ArkSigner ile Dijital Dönüşümü Yakalayın

5070 Sayılı Elektronik İmza Kanunu’nun yürürlüğe girmesi ve yaygınlaşmasıyla birlikte son kullanıcının ihtiyaçlarına odaklanarak geliştirdikleri yerli elektronik imza kütüphaneleriyle, herhangi bir Java, .NET, AKIS eklentilerine gerek kalmadan tüm tarayıcılarda (Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Safari, Internet Explorer) ve aynı zamanda Windows XP, 7, Vista, 8, 8.1,10, Ubuntu, Pardus, Mac OS X ve Linux işletim sistemlerinde sorunsuz çalışan, (Android, iOS, Huawei) cihazlarda elektronik sertifikalar ile operatöre bağlı olmadan imza atılmasını sağlıyor.

 

360 Derece Uçtan Uca Çözüm

İhtiyaçlara yönelik olarak şirketlerin bilişim altyapısı ve mevzuat hakimiyetine uygun uçtan uca çözümler sunan şirket, hazır uygulamaları “en az mevzuat bilgisi ile” imzalama ve doğrulama yapmayı ve geliştirme kütüphaneleri olan “imzalama ve doğrulama süresini kısaltmayı” hedefliyor.

 

Hızlı, Güvenli ve Çevreci iş süreçleri

Arksigner’ın elektronik imza çözümleri olan “Kurumsal İmzalama Portali” ve “Aç Bak İmzala” çözümleri ile web uygulaması üzerinden belge imzalayıp doğrulayabilir ve bir belgeyi iş akışına koyarak onay ve imza yetkilileri arasında dolaştırabilir, şirket içerisinde yapılan tüm kritik yazışmaları elektronik olarak kayıt altına alarak süreçlerinizi koruyabilirsiniz. Dijital altyapı sayesinde kırtasiye ve lojistik masraflarından kurtarırken, zamandan da kazandırıyor.

 

Şubeye Gitmeye Gerek Yok

Pandemi sürecinde dijital dönüşümün hız kazanmasıyla beraber “uzaktan müşteri edinimi” gittikçe önem kazandı.  Özellikle bankacılık ve finans sektörlerinde kimlik kartları ile uzaktan müşteri edinimi süreci resmen başladı. ArkSigner, LiveAuth ürünü ile BDDK ve BTK mevzuatına uygun ve “sahtecilik tespiti özelliği” ile güvenli bir deneyim sunuyor. Görüntü işleme ve optik karakter tanıma ile güvenlik tehditlerinin önüne geçiyor. LiveAuth, kimlik kartıyla doğrulama işlemi tamamlandıktan sonra, müşteri temsilcisiyle görüşme yapılırken arka planda doğrulama işlemlerine devam ediyor.

 

Zamandan Kazanın

Gün içinde çok sayıda belgeyi imzalamanız ve doğrulamanız gerekiyorsa veya HSM aracılığıyla dışarıya çokça imzalı belge gönderiyorsanız Merkezi İmzalama Servisi kullanarak zamandan tasarruf sağlayabilirsiniz. Yönetim ekranından kullanılacak imza türünü ve doğrulama parametrelerini ayarlayabilirsiniz.

 

ArkSigner ile Teknolojinin Tadını Çıkarın

Arksigner’ın konforlu teknolojileri sayesinde entegrasyon ve kurulum problemleri yaşatmıyor. İmzalama deneyimini maksimuma çıkarmayı amaçlayan ürünleri ile dilediğiniz yerden elektronik imza ve doğrulama yapabiliyorsunuz. ArkSigner, güçlü altyapısı ve sürdürülebilir iş modeliyle ezber bozan teknolojiler üretmeyi sürdürüyor.