Türk girişim ekosisteminin de ilk 3D Sanal etkinliği olan “Nasıl Başardık” Etkinliği 13 Ağustos’ta gerçekleşecek. 

13 Ağustos “Nasıl Başardık” Etkinliği Türkiye girişim ekosistemi birbirinden başarılı yatırım turları ile moral tazelerken birçok girişim yatırım alabilmenin sırlarını ve bu hedefe giden yolun detaylarını merak ediyor. Tam da bu amaca hizmet etmek adına gerçekleştirilecek olan “Nasıl Başardık” etkinliği Türk girişim ekosisteminin de ilk 3D Sanal etkinliği olma özelliğini taşıyor. 

Kendisi de hızla büyüyen bir girişim olan 3D Studyo, kendi geliştirdiği 3D sahneleri ve canlı yayın arayüzleri ile bu etkinliği girişim dünyasına ulaştırıyor. IoT alanında dikkat çeken projeler geliştirerek endüstriyel verimlilik anlamında ciddi bir katma değer üreten BREN girişimi kurucusu Çınar Laloğlu yatırım alma deneyimlerini anlatıyor. yapay zeka ve makine öğrenmesi bilimlerini kullanarak geliştirdikleri yazılım ile özellikle sigorta dünyasında devrim gerçekleştiren ve aldığı yatırım ile globale açılmayı planlayan Lumnion girişimi adına CEO Cenk Tabakoğlu yatırım alma deneyimlerini anlatıyor. PayU’nun 600M doları aşan satın alma süreçleri ve global büyümesinde aktif rol alan Lidio Kurucu ortak / CEO’su Emre Güzer deneyimlerini anlatıyor.

Katılımcılar arasında da görüntülü görüşme ve networking imkanlarının olacağı etkinliğin sonunda sürpriz aktiviteler kurgulanmış durumda. Etkinliğe katılmak için https://www.nasilbasardik.biz/ adresinden kayıt oluşturmak ve etkinlik saati geldiğinde posta kutunuza iletilmiş olan e-posta içerisindeki “Etkinliğe Erişim” butonuna tıklamanız yeterli olacak.