Trend Micro’nun XDR çözümü Vision One, bağımsız araştırma ve danışmanlık şirketi Forrester tarafından yapılan değerlendirmede on dört tedarikçi arasında en yüksek puanı alarak ilk sırada yer aldı.

Küresel siber güvenlik şirketi Trend Micro Incorporated, Trend Micro Vision One platformunun başarısını teyit eden bir gelişmeyi duyurdu. 2021 yılının dördüncü çeyreğine ait değerlendirmeleri içeren “The Forrester New Wave™: Genişletilmiş Tespit ve Müdahale (XDR) Tedarikçileri” isimli raporda Trend Micro, kendi kategorisinde en yüksek puanı alarak bağımsız araştırma ve danışmanlık şirketi Forrester tarafından belirlenen iki lider şirketten biri oldu.

Trend Micro Türkiye Ülke Müdürü Hasan GültekinGünümüzün güvenlik analistleri, kritik tehditleri belirlemek ve saldırılardan kaynaklanan kalıcı hasarı sınırlamak için son derece zorlu bir dizi sorumluluk almak durumundalar. Yine de önemli görünürlük problemlerinin ve aşırı uyarı yükünün son derece yaygın olduğunu görüyoruz. Trend Micro olarak bu zorlukları göz önünde bulundurarak tek bir tümleşik platform oluşturduk. Bu platform ile Forrester’ın bağımsız analizinin bizi lider olarak konumlandırdığını görmekten dolayı çok mutluyuz” dedi.