Apsiyon Yeşil ile sürdürülebilir bir dünya için adım atan Apsiyon, bu kapsamda Doğa Dostu Dijital Kartvizit uygulaması ile farkındalık bilincine destek olacak.

Küresel iklim değişikliği ile beraber ekolojik dengenin hızla bozulması, kurumları sürdürülebilirlik alanında çalışmalara teşvik ediyor. Kullanıcıları ile “Apsiyon Yeşil”i buluşturan Apsiyon, bireysel ve şirket kullanımlarını gözden geçirerek karbon ayak izini azaltmayı, aynı zamanda kullanıcılara temas ettiği mecralarda yeşil bir dünya yaratmak konusunda farkındalık kazandırmayı amaçlıyor.

Toplumsal cinsiyet eşitliği, eğitim, istihdam konularında bugüne kadar pek çok farkındalık çalışmasına imza atan Apsiyon, projelerine bir yenisini daha ekleyerek; Apsiyon Yeşil’i hayata geçirdi. Apsiyon Yeşil ile sürdürülebilir bir dünya için adım atan marka, bu kapsamda Doğa Dostu Dijital Kartvizit uygulaması ile farkındalık bilincine destek olacak. Şirketteki çalışanların kullanacağı kartvizitler, iş ortaklarına ve kullanıcılara hediye edilecek.  Apsiyon Blog’a dahil edilen Apsiyon Yeşil kategorisinde ise kullanıcıların bireysel tüketimlerini azaltmalarına yönelik içerikler yayınlanacak.

 

 “Dönüşümün, ailemizden yayılacağına inanıyoruz”

Apsiyon olarak 10 yıllık tecrübemizden ve bugüne kadar başardıklarımızdan hareketle, gururla söyleyebiliriz ki; iyi bir etki alanına ve güce sahibiz. İşte tam da bu nedenle; ülkemizde ve dünyada yaşanacak bir dönüşümün, ailemizden iş ortaklarımıza, kullanıcılarımıza ve destekçilerimize yayılacağına inanıyoruz. Bu motivasyonla, bu yıl Apsiyon Yeşil’i hayata geçirdiğimizin müjdesini veriyoruz” diyen Apsiyon Kurucu Ortağı ve CEO’su Kudret TÜRK yeni proje ile gerçekleşecek faaliyetleri şöyle sıraladı: “Daha fazla istihdam yaratmak, çalışanlarımızın kişisel gelişimine ve eğitim hayatına destek olmak, hayat standartlarını iyileştirmeye katkı sağlamak, yönetim kadrolarında kadın çalışanlarımıza daha fazla yer vermek, toplumsal cinsiyet eşitliğini gözetmek, çalışanlarımız adına köy okullarındaki çocuklarımızın eğitimi için bağışta bulunmak, özel günleri iş ortaklarımız adına fidan bağışında bulunarak kutlamak, ofis içindeki tüketimlerimizi ve hibrit çalışma modeli ile dünya üzerindeki karbon ayak izimizi azaltmak, ekip arkadaşlarımızla spor yapmak ve spor yapmaya teşvik etmek şeklinde özetleyebilirim.”

Tüketimlerde zaman ve maliyet tasarrufu sağlamayı umuyoruz”

Doğa dostu dijital kartvizit hediyesiyle çalışanların, iş ortaklarının ve müşterilerin kağıt tüketimini azaltmayı amaçladıklarının altını çizen Kudret TÜRK, “Geliştirdiğimiz Apsiyon ve Apsiyon’a entegre çözümlerimizin yetenekleriyle toplu yaşam alanlarındaki tüketimlerde zaman ve maaliyet tasarrufu sağlamayı umuyoruz. Apsiyon Yeşil ile pekiştirdiğimiz değerler ışığında, ülkemize olan sorumluluklarımızın bilinciyle hareket ediyoruz. Attığımız her adımda; problemlere çözüm getirmeye ve yenilikçi olmaya özen gösteriyoruz. Geleceği birlikte koruyacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.