Türkiye sermaye piyasalarının önde gelen kuruluşlarından olan Gedik Yatırım, Fenerbahçe Futbol A Takımı’nın resmi sponsoru oldu.

Fenerbahçe Spor Kulübü ile Gedik Yatırım arasında imzalanan sponsorluk anlaşması kapsamında Gedik Yatırım logosu, 2023- 2024 sezonunda Fenerbahçe Futbol A Takımı’nın konçlarında yer alacak.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde düzenlenen basın toplantısına Gedik Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Onur Topaç, Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

 

“Bu imza, taraftarı, yönetimi ve sporcularıyla çok büyük ve etkili bir camianın, her alanda lider olma vizyonuna sahip Gedik Yatırım ailesiyle ortaya koyacağı projelerin ilk adımı”

Sponsorluğun detayları hakkında bilgi veren Gedik Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Onur Topaç şöyle konuştu:

1991 yılında kurulan Gedik Yatırım, 32 yıldır ülkemizde Sermaye Piyasaları’nın gelişimi ve değişimi için çalışmakta. Bugün, iştiraklerimizle birlikte 30’un üzerinde şehirde 56 şubemizde 630’un üzerinde çalışanımızla hizmet vermekteyiz. Dinamik ve deneyimli insan kaynağı ve güçlü teknolojimizle birlikte yatırımcılara kaliteli hizmet sunarak, tasarruflarına yön veriyoruz. Hizmet verdiğimiz on binlerce yatırımcıdan aldığımız kuvvetle, geleceğe güvenle bakıyoruz.

Hepimizin bildiği gibi ülkemizde tasarruflar, dünyada benzer ülkelere kıyasla düşük seviyede ve bunun gelişmesi şart. Vatandaşlarımızın finansal okuryazarlıklarına destek olmak, yatırımlarına da yön vermek adına bu konuda ülkemizde gelişimin öncüsü olmaktan da mutluluk duyuyoruz. Her yıl çok sayıda şehri ziyaret ediyor, seminerler düzenliyor, bu konuya önemli yatırımlar yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz.

Bugün, sektöre her alanda “lider” olma vizyonumuza katkı sağlayacağını düşündüğümüz, önemli bir adım daha atıyoruz. Bireysel olarak hem bir sporsever hem de ülkesine destek olmayı ve katkı vermeyi ilke edinen bir kuruluşun Yönetim Kurulu Başkanı olarak, ülkemiz futbolunun ve sporunun köklü kulüplerinden Fenerbahçe Spor Kulübü ile yaptığımız sponsorluk anlaşmasından dolayı son derece heyecanlı ve mutluyum.

Geçtiğimiz yıl Gedik Yatırım olarak TVF ile gerçekleştirdiğimiz 3 yıllık anlaşma ile birlikte Kadın ve Erkek Voleybol Milli Takımlarımızın her yaş kategorisinde Ana Sponsoru olduk. Ana amaçlarımız, ülkemiz sporu ve sporcunun yanında olmanın yanı sıra, yatırım ürünlerini ülkemize ulaştırmak ve birlikte başarılar kazanmaktı. Hepinizin de yakından takip ettiği üzere, Voleybol A Milli Takımları’mız bu sene katıldıkları bütün turnuvaları kazandılar, bizleri gururlandırdılar. Kadın A Milli Takımımız Dünyada 1. sıraya yükseldi, erkekler ise ilk 10’a çok yaklaştı.

Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiğimiz, karşılıklı başarı getiren bu değerli sponsorluk akabinde, Fenerbahçe Futbol Kulübü ile anlaşma gerçekleştirmekten mutluluk duymaktayız. Voleybol Milli Takımlar düzeyinde başlattığımız desteğimizi bugün bir başka spor branşıyla çeşitlendiriyoruz. Sadece futbol değil, tüm branşlarda lider olmayı hedefleyen Fenerbahçe Spor Kulübü’nün destekçisi olmaktan büyük bir gurur duyuyoruz. Bu anlaşmayı sponsorlukla sınırlı bir anlaşma olarak görmüyoruz. Önümüzdeki dönemde hem Fenerbahçe Spor Kulübü’ne hem de Fenerbahçe taraftarına değer katmak için farklı alanlarda çalışmalarımız olacak. Bu imza taraftarı, yönetimi ve sporcularıyla çok büyük ve etkili bir camianın, her alanda lider olma vizyonuna sahip Gedik Yatırım ailesiyle ortaya koyacağı projelerin ilk adımı olacaktır. Bu anlaşma ile aynı zamanda yatırım ürünlerimizi daha geniş kitlelere tanıtmayı ve ulaştırmayı da amaçlıyoruz.

Ülkemiz sporunun en önemli markası olan Fenerbahçe’nin liderlik yolculuğunda Gedik Yatırım olarak her zaman yanında olacağımızı belirtmek isterim. Fenerbahçe Futbol A Takımı’mıza 2023-2024 sezonunda ligde, kupada ve Avrupa’da başarılar diliyorum.

Bu önemli anlaşmanın ve iş birliğinin uzun soluklu olmasını diliyor, bu anlaşmanın hayata geçmesinde büyük emeği olan Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan ve Yönetim Kurulu’nun değerli üyelerine Gedik Yatırım ailesi olarak teşekkür ederim. Bu özel günde bizi yalnız bırakmadığınız için siz değerli basın mensuplarına da ayrıca teşekkür ediyor, sporun bize yaşattığı güzel duyguları referans alarak ‘#BuHisseOrtakOl’ diyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.