TÜSİAD tarafından “Teknolojik Sıçrama: Yüksek Teknoloji ile Dijital Çağa Uyum” temasıyla 28 Eylül’de gerçekleşecek Dijital Türkiye Konferansı, zamanın en etkileyici otomotiv tasarımcılarından biri olarak kabul edilen Frank Stephenson’u ağırlayacak.

TÜSİAD tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Dijital Türkiye Konferansı, 28 Eylül’de SwissOtel’de fiziksel olarak gerçekleşecek. “Teknolojik Sıçrama: Yüksek Teknoloji ile Dijital Çağa Uyum” temasıyla düzenlenen konferansta, Cumhuriyetin ikinci yüzyılına girerken Türkiye’nin küresel rekabet gücünü artırmak amacıyla dijital dönüşümü etkin şekilde gerçekleştirmek ve yarattığı fırsat alanlarını değerlendirmek için gereken Dijital Türkiye Vizyonu ele alınacak.

Konferansın ana tema konuşmacısı ise İngiliz otomobil tasarımcısı Frank Stephenson olacak. Benzersiz tasarım yaklaşımıyla kısa sürede dünyanın önde gelen tasarım otoritelerinden biri haline gelen Frank Stephenson, “Yarının İkonlarını Tasarlamak: Üstün Tasarımın Geleceğin Otomobillerine Kattığı Gizli Değer” başlıklı konuşmasıyla katılımcılara ilham dolu dakikalar yaşatacak.

 

Frank Stephenson kimdir?

Fas doğumlu İngiliz otomobil tasarımcısı Frank Stephenson, ArtCenter College of Design’dan mezun olduktan sonra kariyerine öncü bir otomotiv tasarımcısı olarak başlamış ve geleceğin ihtiyaçlarını insani bir dokunuşla birleştiren benzersiz tasarım yaklaşımıyla kısa sürede dünyanın önde gelen tasarım otoritelerinden biri haline gelmiştir. Motor Trend dergisi tarafından “zamanımızın en etkileyici otomotiv tasarımcılarından biri” olarak kabul edilen Stephenson, Alfa Romeo, BMW, Fiat, Ford, Ferrari, Lancia, Maserati, MINI ve McLaren gibi önde gelen markalarla çalıştı. Günümüzde kendi şirketi Frank Stephenson Design’da Kreatif Direktör olarak Autoflight, Halo Space ve Atmo AI gibi markalarla kara, deniz ve uzayda mobilite alanında tasarımın geleceğine öncülük eden projelerde çalışmaktadır.

 

Ulusal ve uluslararası konuşmacıları, geleceğin teknolojilerini konuşacak

TÜSİAD Dijital Türkiye Konferansı’nın bu yılki ulusal ve uluslararası konuşmacıları, geleceğin teknolojileri ve dijitalleşme vizyonu öngörülerini paylaşacak. Konferansta, Türkiye’nin teknolojik sıçramayı gerçekleştirebilmesi için ihtiyaçları, dijital dönüşüm, değişen yetkinlik gereksinimleri, veri, fintek ve banka iş birlikleri, mobilitenin geleceği, yatırımcı profilinin dönüşümü, “Silikon Vadisi” ruhu ve girişimcilik ele alınacak konulardan bazıları olacak.

TÜSİAD Dijital Türkiye Konferansı’nın detaylarına web sitesi www.dijitalturkiyekonferansi.com üzerinden ulaşılabilir.